TÜFAD, AHDE VEFA GECESİ DÜZENLEDİ!

TÜFAD, AHDE VEFA GECESİ DÜZENLEDİ!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından, ilimizde bulunan eski sporcu, antrenör ve spor adamları adına ahde vefa gecesi düzenlendi. Geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber’in yanı sıra çok sayıda

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, düzenlediği ahde vefa gecesiyle ilimizdeki spor camiasını bir araya getirme geleneğini yine sürdürdü. Erciyes Dağı Kardan Adam Tesisleri’nde gerçekleştirilen vefa gecesine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Özen, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Kayserispor Genel Kaptanı Hilmi Özdoğan, Kayserispor kurucu başkanlarından Osman Erköse ve çok sayıda spor adamı katıldı.

 

ÖZHASEKİ, DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI!

 

Toplantıda kürsüye çıkan ve ev sahipliği yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Spor camiasının ustaları önünde spor konuşmak bana düşmez.” diyerek esprili bir dille başladığı konuşmasında, belediye başkanlığı yaptığı geçmiş 20 yıldaki plan ve projeleri hakkında bilgi verdi. Yeni stadın yapım aşamasında çekilen sıkıntıları anlatan Özhaseki,”Stadı yaparken çok sıkıntı çektik. Ama Allah’ın yardımıyla alnımızın akıyla çıktık. 2.üniversiteyi yaptırdık. Bunlar benim görevim değil. Kimse bana bunları yapmadığım için hesap soramaz. Ama ben Kayseri’nin evladı olduğum için kendimi bunlara karşı sorumlu hissediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Erciyes Dağı’nda gerçekleştirilen gecede konuşan Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Cahit Cıngı, ‘Erciyes Master Planı’ hakkında bilgi verdi. Cıngı, “Master Planı 275 milyon avroluk bir projedir. Bu proje Kayseri tarihinin bütçe olarak en büyüğüdür. Bu planın sonunda 200 kilometrelik, uluslar arası düzeyde olan kayak pistine sahip olacağız. Dahası burada açılacak tesislerle ve otellerle beraber yaklaşık 3 bin kişiye iş istihdamı yaratacağız. Bu planın bitmesiyle beraber her yıl 100 milyon avro doğrudan, 100 milyon avro da dolaylı olarak gelir bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

TÜFAD Kayseri Şubesi Başkanı Osman Yozgat ise tören öncesi yaptığı konuşmada, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. İnşallah bu birliktelik çok uzun yıllar sürer. Hatırlayamadığımız ağabeylerimiz varsa hepsinden özür dileriz.” dedi.

 

TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ise yaptığı açıklamada, “Son günlerde yaşadığımız kötü olaylar bizi derinden üzdü. Terör olayları ve futbolcu kardeşimizin hayatını kaybetmesi bizleri çok etkiledi. Ama biz büyük bir ülkeyiz ve hepsinin üstesinden geliriz. Bugün ki gece de bu birlik ve beraberliğin bir göstergesi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. TÜFAD Kayseri Şubesi’nin yeri bizim için her zaman ayrıdır. Kayseri’nin kendi futbolcusunu üretmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

 

ÖZHASEKİ’YE 2 AYRI PLAKET VERİLDİ

 

Daha sonra TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve TÜFAD Kayseri Şubesi Başkanı Osman Yozgat, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye desteklerinden dolayı 2 ayrı plaket verdi. Plaket sırasında TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber’in isteği üzerine Başkan Özhaseki dakikalarca ayakta alkışlandı. Gece, plaket ve toplu fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti