TSYD KAYSERİ ŞUBESİ’NDE ENSARİ GÜVEN TAZELEDİ

TSYD KAYSERİ ŞUBESİ’NDE ENSARİ GÜVEN TAZELEDİ

OKTAY ENSARİ, İKİNCİ KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şubesi’nde genel kurul süreci sona erdi. Mevcut başkan Oktay Ensari, yeniden başkan seçildi.

1 Mart’ta başlayan normalleşme süreci ile birlikte derneklerin genel kurul süreçlerinin de önü açılmıştı. Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şubesi de, 30 Mart Çarşamba günü Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nde genel kurulunu yaptı.

Genel kurulda ilk olarak divan oluşturuldu. Divan başkanlığına Üstün Tuncer seçildi. Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Tuncer, ‘Bu derneğin üyesi olmaktan dolayı çok mutluyum. Genle kurul ile yeni yönetimi seçeceğiz. İlimize ve derneğimize hayırlı olsun’ dedi. Ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen seçimin ardından Oktay Ensari yeniden başkanlığa seçildi. Ensari’nin yönetim kurulu listesinde yer alan isimler şu şekilde; Canan Bayram, Salih Balcı, Cem Atakan, Mustafa Gürbüz, Deniz Çağan ve Hakan Çiftçi.

Seçim sonrası başkan seçilen Oktay Ensari, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi tarafından tüzükte yapılan değişiklikler hakkında üyeleri bilgilendirdi ve uyarılarda bulundu. Ensari, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şubesi olarak Kayseri Mahallesi’nde bir binayı alarak şube lokali planımız var. İnşallah bunu hayata geçirmek için çalışacağız. Aynı zamanda foto muhabirlerimiz için hazırladığımız yağmurlukların dağıtımını yapacağız. Yeni yönetimimiz, derneğimize ve şubemize hazırlı olsun.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’