"TRİBÜNLER DOLSUN, KAYSERİSPOR COŞSUN"

BAŞKAN ÇELİK, KAYSERİSPOR´UN BU HAFTA OYNAYACAĞI ATİKER KONYASPOR MAÇI ÖNCESİ ÇAĞRIDA BULUNDU...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Süper Lig´e başarılı bir giriş yapan Kayserispor´un, şehrin en önemli marka değerlerinden birisi olduğunu söyledi. Kayserispor´a desteğin sadece futbolseverin değil herkesin görevi olduğunu ifade eden Başkan Çelik, 22 Ekim Pazar günü oynanacak olan Atiker Konyaspor maçı için tüm taraftarlara çağrıda bulundu. Başkan Çelik, ?Tribünler tamamen dolsun, Kayserispor coşsun? ifadelerini kullandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Süper Lig´in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Atiker Konyaspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Kayserispor´a destek çağrısında bulundu. Kayserispor´un geçen sezonun sonlarından itibaren şehirle bütünleştiğini ve bu bütünleşmenin de başarıyı getirdiğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, bu bütünleşmenin tribünlere de yansıması gerektiğini belirtti. Tribünlerin her geçen hafta daha da çok dolmaya başladığını dile getiren Çelik, ?Başarı geldikçe destek artıyor, destek arttıkça da başarı geliyor. İnşallah halkımız bu desteğini bu hafta oynanacak olan Konyaspor maçında zirveye taşıyacak. 22 Ekim Pazar günü saat 16.30´da oynanacak olan karşılaşmada tribünlerin tıklım tıklım dolmasını ve maç sonuna kadar takımımıza destek olunmasını arzu ediyoruz. İnanıyoruz ki, tribünler dolunca takımımız da coşacak ve şehrimize güzel bir galibiyet hediye edecek? dedi.

RAYLI SİSTEM TARAFTARA ÜCRETSİZ

Şehirdeki tüm yönetim dinamikleriyle birlikte Kayserispor yönetiminin, teknik heyetin ve futbolcuların yanında olduklarını ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, taraftarın da takımın yanında olması için her türlü kolaylığı sağlamaya devam ettiklerini söyledi. Kayserispor´un kendi evindeki diğer maçlarda olduğu gibi bu hafta oynanacak olan Konyaspor maçında da raylı sistemin taraftara ücretsiz olacağını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, pasolig kartını gösteren taraftarların 22 Ekim Pazar günü saat 14.00´ten itibaren tramvaydan ücretsiz faydalanacağını kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti