TRAMVAYDA BAŞKAN VAR

TRAMVAYDA BAŞKAN VAR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ RAYLI SİSTEM FİLOSUNA YENİ ARAÇLAR KATMAYA DEVAM EDİYOR

Hemen her fırsatta halkın içinde olmaya özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, raylı sistemle yolculuk ederek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çelik, vatandaşların yeni tramvaylarla ilgili görüşlerini de aldı.
Talas´taki yatırım ve hizmetleri takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerinin ardından tramvaya binerek vatandaşlarla bir süre yolculuk etti. Talas Raylı Sistem ilk durağımdan tramvaya binen Başkan Mustafa Çelik´e Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da katıldı.
Büyükşehir Belediyesi´nin yeni aldığı raylı sistem aracındaki tüm yolcularla sohbet eden Başkan Çelik, yeni araçlarla ilgili vatandaşların görüşlerini de sordu. Başkan Çelik, araçların yüzde yüz yerli tasarım olmasında Kayseri Ulaşım A.Ş.´nin de katkısının bulunduğunu belirtti.
Tramvaydaki öğrencilerle de yakından ilgilenen ve onlara çeşitli sorular yönelten Başkan Mustafa Çelik, duraklarda da kapıya yaklaşarak yolcuları karşıladı. Talas´ta raylı sistem aracına binenler karşılarında Başkan Mustafa Çelik ve Başkan Mustafa Palancıoğlu´nu görmenin şaşkınlığını yaşadılar.
14 YENİ ARAÇ GELDİ
Büyükşehir Belediyesi raylı sistem filosunu yeni araçlarla büyütmeye de devam ediyor. Bozankaya firmasına 30 yeni araç siparişi veren Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 14 aracı teslim aldı. Kalan 16 araç da 2017 yılının ilk yarısında teslim edilecek. Yüzde yüz yerli tasarımla yapılan modern raylı sistem araçları Ulaşım A.Ş. tarafından önce emniyet ve performans testlerine tabi tutuluyor, ardından da sefere alınıyor. Yeni raylı sistem araçlarının sefere alınmasıyla birlikte sefer sayıları artırılacak ve böylece konforlu ve rahat ulaşım daha seri bir şekilde devam edecek.



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında

Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”

Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti