TRAFİK EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

TRAFİK EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

SÜRÜCÜLERE ŞEKER İKRAM EDİP KURALLARI HATIRLATIYORLAR?

Sürücülere Şeker İkram Edip Kurallara Uyun Uyarısında bulundular? İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle şehirlerarası seyahate çıkan sürücüleri durdurup şeker ikram ederek kurallara uymaları yönünde uyarılarda bulundular?.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesine bağlı ekipler ekipleri, şehrimizin Boğazköprü, Sivas ve Malatya karayolu üzerindeki kontrol noktalarında arife gününden itibaren oluşturulan kontrol noktalarında şehirlerarası seyahate çıkan araçları durdurup sürücülere emniyet kemeri, hız, sollama ve sinyalizasyon gibi kurallarla ilgili ihlal yapmamaları yönünde uyarıda bulunuyorlar?
Durdurulan araçtaki vatandaşlara kolonya ve şeker ikramında da bulunarak bayramlarını kutlayan ekipler, sürücülerden cep telefonu gibi dikkat dağıtıcı davranışlardan kaçınmalarını ve uykusuz araç kullanmamalarını da isteyerek trafik kurallarının yer aldığı broşürlerden dağıtıyorlar?
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ekipler ramazan bayramı nedeniyle yaşanabilecek trafik kazalarının önlenmesine yönelik denetimlerin arttırıldığını belirterek, "Ülkemizde bayramlarda üzücü can ve mal kayıpları meydana gelmekte. Biz de Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü olarak sürücülerimizi uyarıyoruz. Arttırdığımız denetimlerde sürücülerimize trafik kurallarıyla ilgili uyarılarda bulunarak bayramlarını kutladık." Değerlendirmesinde bulundular?.
Sürücü vatandaşlar ise, şeker ikram edilen uygulamadan memnun kaldıklarını ifade ederek, denetimlerin sıklaştırılarak sürdürülmesi talep ettiler?

HABER MERKEZİ?.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı