TOPLUMUN HER KESİMİNE

TOPLUMUN HER KESİMİNE

HİZMET ÜRETİYORUZ

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, toplumun her kesimine yönelik hizmet ürettiklerini, bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde engellilere pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Anadolu Sakatlar Derneği´ni ziyaret etti. Engellilerle yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, Dernek Başkanı Eftal Özkartal ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Engellilerin toplumsal hayatta daha aktif bir şekilde yer alabilmeleri için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm engellilerin önündeki engelleri kaldırma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Eğitimden sanata spordan kültüre hayatın her alanında engelli vatandaşlara destek olduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Toplumun her kesimine hizmet ediyoruz. Her kesimin beklentilerine, taleplerine ve yaşam şekillerine uygun bir şekilde şehir inşa ediyoruz. Engelliler de toplumumuzun bir parçasıdır ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Kardeşlerimize elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Sosyal tesisler, yaşam alanları, parklar ve çevre düzenlemesi gibi hizmetlerimizle yanlarında oluyoruz. Yapılan hizmetleri her geçen gün artırarak devam ettiriyoruz.? diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra Zihinsel Engellilerin Eğitimi-Rehabilitasyonu ve İstihdamı Derneği Kurs Merkezi Başkanı Hasan Aykülteli´nin misafiri oldu. Engellilerin sosyal hayata katılımlarına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, ?Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf ediyoruz. Özellikle bu tesisler, engelli kardeşlerimizin aileleriyle birlikte rahat vakit geçirdiği mekanlar oluyor. Bunlar özveriyle yapılan hizmetlerdir. Engelli kardeşlerimize hizmet veren herkesi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.? ifadelerini kullandı.

Ziyarette dernek başkanları ise engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"