TOPLANTI YAPILDI

TOPLANTI YAPILDI

- AK Parti Melikgazi İlçe Danışma ve Yerel Yönetimler İlçe Danışma toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, "Pınarbaşı'nda meydana gelen terör olayının ardından, hedefte Kayseri'nin olduğu konuşuluyor.

Niçin? Huzur şehri Kayseri. Güven şehri Kayseri. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri. Kayseri AK Parti'nin kalelerinden birisi. Bir çok özelliği Kayseri üzerinde topluyor. Bu da Kayseri'nin hedef haline gelmesine neden oluyor" dedi.
İl binasında gerçekleştirilen toplantıya, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, İl genel meclis ve belediye meclis üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları gençlik kolları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, parti teşkilatının ilçede yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler vererek, üyelik çalışmalarının artan bir oranda hız kazandığını ve Kayseri'nin Türkiye genelinde dördüncü sıraya yerleştiğini söyledi.
İl Başkanı Ömer Dengiz de, Pınarbaşı'nda meydana gelen terör saldırısına dikkat çekerek, "Terörün Türkiye üzerinde ne oyunlar oynadığını, Türkiye'yi parçalamak, bölmek ve özellikle de bunu AK Parti üzerinden yapmak istediğini bizlerin çok iyi farkına varması gerekiyor. Son günlerde özellikle, Pınarbaşı'nda meydana gelen terör olayının ardından, hedefte Kayseri'nin olduğu konuşuluyor. Niçin? Huzur şehri Kayseri. Güven şehri Kayseri. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri. Kayseri AK Parti'nin kalelerinden birisi. Birçok özelliği Kayseri üzerinde topluyor. Bu da Kayseri'nin hedef haline gelmesine neden oluyor. Bizler AK Parti teşkilatları olarak, bu günlerde her zamankinden çok daha dikkatli olmamız ve AK Parti'yi her zamankinden daha çok sahiplenmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek şunları söyledi:
"Belediye olarak en verimli ve çalışma yapmamız gereken günlerdeyiz. Bölgelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak, programlarımızı ve planlarımızı yapıyoruz. Rastgele yatırımlar, yapılar yapmak, ben yaptım oldu, bitti şeklinde konuşmak gibi bir lüksümüz yok. Hiç bir konuda bu bizim işimiz değildir demiyoruz. Her işe sahip çıkıyoruz."
Son olarak da İl Genel Meclis Başkanvekili Şahin Yetikcan, il genel meclisi olarak 2012 yılı içinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.



‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”