TOKGÖZ, KUPA MAÇININ ARDINDAN KONUŞTU

TOKGÖZ, KUPA MAÇININ ARDINDAN KONUŞTU

“KULÜBÜN KURTULUŞU GENÇLERİN ELİNDE”

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Kayserispor-Hekimoğlu’na 7-6 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Kayserispor karşılaşmaya genç bir kadro ile çıkarken maçın ardından açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, ‘Kulübün kurtuluşu gençlerin elinde’ dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4.Tur heyecanı oynanan karşılaşmalarla son buldu. HES Kablo Kayserispor, 4.tur karşılaşmasında konuk ettiği Hekimoğlu Trabzon’a mağlup oldu ve kupaya veda etti.

HES Kablo Kayserispor, Hekimoğlu karşılaşmasına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. 3-1’den skoru 3-3’e getirse de penaltı atışları ile kupa dışında kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, gençlerin takımdaki önemine dikkat çekti. Tokgöz, şöyle dedi: “Penaltı vuruşları ile kaybettik. Kanga’nın vuruşu direkten döndü ve Lopez’in kaçırması ile birlikte Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendik. 3-1’den güzel bir dönüş sağladık. Gençlerimiz bu karşılaşmada biraz heyecanlıydı. Biz, gençlerimizi kazanmak istiyoruz ve lig maçlarında da gençlerimiz olacak. Kulübün kurtuluşu gençlerin elindedir. Verdikleri mücadeleden dolayı Hekimoğlu’nu tebrik ediyoruz. Şimdi önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı