TOHM SPORCULARI BAŞARIYA DOYMUYOR

TOHM SPORCULARI BAŞARIYA DOYMUYOR

ALSAÇ, ?SPORCULARIMIZ YUNANİSTAN´A AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDECEKLER?

İlimiz Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi Yüzme Sporcuları başarıya doymuyor. Sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor diyen TOHM Koordinatörü İsmail Alsaç, ?Sporcularımız ay sonunda Yunanistan´da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası´na katılacak´ dedi.

İlimiz Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi sporcuları, yurt içi ve yurt dışında bir çok turnuvada boy gösteriyor. Aldıkları başarılarla isimlerinden sıkça bahsettiren sporculardan 8 kişi Temmuz ayı sonunda Yunanistan yapılacak olan Avrupa Şampiyonası´na katılacak.

Son olarak Yiğit Aslan ile Türkiye derecesi ve Aleyna Nur Sungur ile Avrupa Şampiyonası´nda dördüncülük alan TOHM Sporcuları, Yunanistan´da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasından da derecelerle dönmek istiyor. İtalyan Antrenör Corrado nezaretinde çalışan sporcular, antrenmanlarda büyük efor sarfediyor.

Müsabakalara ilişkin açıklamalarda bulunan TOHM Koordinatörü İsmail Alsaç, şunları kaydetti: ?İlimizde TOHM yeni kurulduğunda proje olarak görüyorlardı, ancak biz bunu başarılarımızla yıktık. Türkiye ve Avrupa´da dereceler elde ettik. Şimdi de önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Şampiyona ay sonunda Yunanistan´da yapılacak. Burada mücadele edecek olan 8 sporcumuza da başarılar diliyorum.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı