TOÇ- BİR SEN

TOÇ- BİR  SEN

DENETÇİLERE YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Tarım, Orman Çalışanları Birliği Sendikası Kayseri Şube Başkanı Murat Kuzkale, Eğitim Bir-Sen hizmet binasında yaptıkları yazılı açıklamada, 29 Temmuz tarihinde  özel bir işletmede  denetleme yaptıkları sırada işletme çalışanları tarafından  üyelerine  yöneltilen  saldırıyı kınadı.

Tarım, Orman Çalışanları Birliği Sendikası Kayseri Şube Başkanı önderliğinde toplanan sendika üyeleri, 29 Temmuzda arkadaşlarının saldırıya uğramasını kınamak için Eğitim Bir-Sen hizmet binasında bir araya geldi. Toç Bir-Sen Şube Başkanı Murat Kuzkale tarafından yapılan açıklamada, ?29 Temmuz Çarşamba günü İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda denetim ekiplerimiz, rutin gıda denetimi için gittikleri bir işletmede sözlü, küfürlü ve fiili saldırıya uğramıştır. Arkadaşlarımızın böyle bir saldırıya uğraması bizi üzmüştür.? İfadesini kullandı?

Başkan Murat Kuzkale  sözlerinin  sonunda  söz konusu saldırı sonucu  suç duyurusunda bulunduklarını vurgulayarak   şunları kaydetti?  ?29 Temmuz Çarşamba günü İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda denetim ekiplerimiz, rutin gıda denetimi için gittikleri bir işletmede sözlü, küfürlü ve fiili saldırıya uğramıştır. Daha önce de birçok şehrimizde denetim elemanlarımız, sadece görevlerini yaptıklarından ötürü bu tür saldırılara maruz kalmıştır. Buradan şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu belirterek bu elem verici olayı kınıyoruz. İ Müdürlüğümüz bu olayın ardından gerekli tedbiri akmış ve neticede saldırıda bulunan işletmeye karşı gerekli yaptırımlar uygulanmıştır. Saldırıya uğrayan gıda mühendislerimizde Savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur.?



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı