TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU; “KTO İLE İLGİLİ AÇIKAMA YAPMADIM”

TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU; “KTO İLE İLGİLİ AÇIKAMA YAPMADIM”

Geçtiğimiz hafta sonu bir dizi açılış için Kayseri’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik eden Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Odasıyla ilgili olarak hakkında çıkan bazı haberlerin gerçek dışı olun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri’de bulunduğu süre zarfında Kayseri Ticaret Odası seçimleriyle ilgili herhangi bir basın kuruluşuna açıklama yapmadığını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta Kayseri’ye gelerek Erciyes’te bazı açılışlara katıldığını, kendisinin de bu ziyarette Erdoğan’a eşlik ederek, memleketine geldiğini hatırlatan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri’den ayrıldıktan sonra bazı basın organlarında kendisinin ağzından haberler yer aldığını öğrendiğini kaydetti. Haberlerde “KTO Başkan adayı Mahmut Hiçyılmaz’ı desteklemiyorum, sadece bağ komşumuz” şeklinde ifadelere yer verildiğini ve bu şekilde kamuoyunun farklı yönlendirilmeye çalışıldığını anlatan Hisarcıklıoğlu, “Benim Kayseri’de hiçbir basın kuruluşuna bu yönde bir açıklamam olmadı. Ticaret odamızın seçimleriyle ilgili demeç vermedim. Bu haberler nereden çıktı, nasıl yayınlandı bilmiyorum. Benden teyit alınmadan bu tür haberlerin yapılmasını üzüntü verici buluyorum” diye konuştu.
Hisarcıklıoğlu, KTO üyelerinin seçimlerde en doğru tercihi yaparak, odayı daha ileri bir noktaya taşıyacak ekibi iş başına getireceğine inandığını ifade etti.


‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti