TINAZTEPE SOSYAL VE SPOR TESİSLERİ

TINAZTEPE SOSYAL VE SPOR TESİSLERİ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 3 Ocak 2014 günü temeli atılan Tınaztepe sosyal ve spor tesis inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve daha kısa sürede bitirilmesi için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

Melikgazi Belediyesi olarak şu anda ilçe sınırları içerisinde 16 ayrı bölgede sosyal ve spor tesisi bulunduğunu ve bölge halkına hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Tınaztepe Mahallesi Organize Sanayi Girişinde yer alan arsa üzerinde 6500 m2 kapalı alanlı sosyal ve spor tesisin inşatı büyük bir hızla devam ediyor. Büyük ölçekli ve çok amaçlı bu tesisimiz bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Mahalle gezilerinde semt halkı bizden yol, asfalt, kaldırım istemiyor, mahalleli, aerobik salonu, sosyal ve spor tesisleri ve kapalı havuz istemektedir. Bu talepler belediye çalışmaların hangi seviye olduğunun en önemli göstergesidir. Melikgazi de belediye hizmetlerinde seviye çıtası yüksektir. Üstelik Melikgazi ilçenin her yerindedir. Yani ilçenin en ücra köşesi ile merkezdeki hizmetlerin kalitesi ve standardı aynıdır “ dedi.

Bir yıl içerisinde bitirilmek üzere ihale edilen sosyal ve spor tesislerin daha kısa sürede bitirilmesi için yüklenici firma müteahhitinden söz alan Başkan Memduh Büyükkılıç,yapımı devam eden sosyal ve spor tesislerinin zemin artı 2 katlı, merkezi doğalgaz ısıtmalı olacağını ve çevresi ile bütünleşen bir kompleks yapı olarak hizmet vereceğini kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak tesis içerisinde yer alacak mobilya ve spor malzemelerin şimdiden sipariş edildiğini sözlerine ekledi



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti