TINAZTEPE SOSYAL VE SPOR TESİSİNE KAVUŞUYOR

TINAZTEPE SOSYAL VE SPOR TESİSİNE KAVUŞUYOR

Melikgazi Belediyesi, Tınaztepe Mahallesinde yapacağı Sosyal ve Spor tesisinin temelini düzenlenen törenle attı. 21.000 m²lik arazi üzerine inşa edilecek tesisin 6.500 m² kapalı alanı bulunuyor. İçiresende ise ölge halkının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek

Tınaztepe Mahallesi`nde gerçekleştirilen temel atma törenine AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, AKParti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı çok sayıda vatandaş ve malalle muhtarları katıldı.

                Temel atma töreninin açılış konuşmasını Tınaztepe Mahalle Muhtarı Şerafettin Baygül, yaptı. Mahallelerine yapılan 6.5 milyon liralık yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç`a teşekkür eden Baygül, protokolün tören alanında olmasını fırsat bilerek mahallenin lise, semt pazarı ve sağlık ocağı gibi eksiliklerinin olduğunu belirtti ve yardım talep etti.

                 Daha sonra kürsüye gelen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise belediye olarak hizmeti vatandaşın ayağına götüren bir anlayışla çalıştıklarını söyledi. Başkan Büyükkılıç, "Bu tesis ile bölgenin sosyal hareketliliği artacaktır. Her yaş grubuna hitap eden tesisimiz sadece Tınaztepe değil komşu mahalle halkına da hizmet verecektir“ dedi.

                Belediyecilik ömrünün koşarak, çalışarak geçtiğine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise bu tempolu çalışmanın durmadan devam ettiğini söyledi. Yapılan hizmetleri daha net anlatabilme adına geçmişte yapılan çalışmaların bazılarından örnekler veren ve içme suyu şebekelerinde ki çalışmaların ibretlik öyküsüne de değinen Başkan Özhaseki, "Kayseri`, Türkiye`de ki en kaletile suyu içiyor. Ben kendi evimde de hazır su kullanmıyorum. Çeşmeden su içiyorum." dedi.

                Normal yaşamlarını mütevazi şekilde idame ettiklerini ancak söz konusu hizmet olduğu zaman idialı olduklarını belirten Başkan Özhaseki, "işin sırrı iyi niyetle çalışmak" dedi. Özhaseki, "Borçla devraldığımız belediyede kasa tam takırdı. Belediye çalışanlarının maaşlarını emanet parayla ödediğimi bilirim. Şimdi ise trilyonluk işlere imza atıyoruz, kasamızda da paramız var. Çünkü kaçak vermiyoruz, altta delik yok." şeklinde konuştu.

                Son olarak kürsüye gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, marka şehir yaratmak ve şehrin itibarını yükseltmenin çalışmaktan ve birlik beraberlikten geçtiğinin altını çizdi. Yerel seçimlerin yaklaştığını belten Karayel, "Biz birlikteliğimizi sergileyeceğiz. Fitneye fesata yer vermeyeceğiz. Fitne, ülkemize ve ekonomik kazançlarımıza çok büyük zararlar verdi. 17 Araık`ta ki fitne harekatı, Türkiye`ye 100 milyar liralya mal oldu. Biz 96 milyar para harcayarak 17 bin km yol yaptık. 100 milar lirayı ülkemiz ve Kayseri`miz kaybetti. Bu nedenle fitneye fesata asla prim vermeyeceğiz. Sergileyeceğimiz birlikteliğimizle birlikte İnşallah Kayseri`de 16+1 yaparak yerel yönetimlerden başarıyla çıkacağız" şeklinde konuştu.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı