TFFHGD ŞUBE BAŞKANI FAHRİ AKSOY

TFFHGD ŞUBE BAŞKANI FAHRİ AKSOY

?İLİMİZ GÜÇLÜ BİR ALT YAPIYA SAHİP?

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Kayseri Şube Başkanı Fahri Aksoy, özel açıklamalarda bulundu. Hakem anlamında güçlü bir alt yapıya sahip olduklarını dile getiren Aksoy, ?Maça giderken hayatını kaybeden hakem Salih Ulu´nun ailesi için yardım kampanyası başlattık? dedi.
Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Kayseri Şube Başkanı Fahri Aksoy, ilimizdeki hakemlerin durumu ve yine ilimiz hakemlerinden olan ve hayatını kaybeden Salih Ulu ile ailesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Güçlü hakem alt yapısına sahip olduklarını dile getiren Başkan Aksoy şöyle dedi: ?Öncelikli olarak hakemlikte Kayseri, 2-3 yıldır iyi yol aldı. Abdulkadir Bitigen arkadaşımız var. Süper Lig´de görev yapıyor. Ona ilave olarak Emre Altun görev almaya başladı. Tabii ki altta çok güçlü hakem kadromuz var. Kayseri´de toplamda 150 hakemimiz var. 40 tanesi bölgesel ve ulusal hakemlik yapıyor. İyi maçlar yönetip, kendilerine daha yukarılarda yer bulmaya çalışıyorlar. Bu durum bizleri mutlu ediyor. Bu yeterli mi? Tabii ki değil. Malum Nisan-Mayıs ayları hakemlerimizin terfi dönemleri. Mümkün oldukça hakemlerimizi, daha üst liglere taşıyarak onları orada görmek istiyoruz. İyi hakemlerimiz var. Bizler, onları destekleyeceğiz ve üst liglerde maçlar yönettiğini göreceğiz.?
?SALİH KARDEŞİMİZİN AİLESİ İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTIK?
Rize´ye maç yönetmek için giderken Gümüşhane yakınlarında trafik kazası geçiren 31 yaşındaki futbol hakemi Salih Ulu yaşam mücadelesini kaybetmişti. Bu duruma ilişkinde konuşan Aksoy sözlerini şu şekilde tamamladı:
?İlk duyduğumuzda çok üzüldük. Ailemizden birini kaybetmiş gibi olduk. Haberler iyi yöndeydi. Tedaviye olumlu cevap verecek düşüncemiz vardı. Fakat kendisini kaybettik. Bundan sonra bizlere çok önemli görevler düşüyor. Biz, Salih kardeşimizin ailesine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Maddi ve manevi desteğimizi veriyoruz. Gerek Futbol Federasyonumuz gerekse Merkez Hakem Kurulumuz, aileye destek oluyor. Üst liglerde görev yapan hakemlerimizde, ailemize sahip çıkıyor. Yardım kampanyamız, Mayıs ayının 20´si gibi sonuçlanacak. İnşallah kardeşimizin ailesine maddi desteğimizi de sunarsak ne mutlu bizlere.?



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti