TFF’DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

TFF’DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

STADYUMLAR YÜZDE 50 KAPASİTE İLE TARAFTAR ALACAK

Süper Lig 2021-2022 sezonunda müsabakalara seyircili oynanacak. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, stadyum kapasitesinin yüzde 50’si kadar seyirci tribünde yer alacak.

Pandemi süreci nedeniyle, 2019-2020 sezonunun sonunda ve 2020-2021 sezonunun tamamında taraftarlar stadyumlarda yerini alamamıştı. Yeni sezonda ise stadyum kapasitelerinin yüzde 50’si kadar seyirci, müsabakaları takip edebilecek. Yeni sezonda Kadir Has Şehir Stadyumu’nda 16 Bin 432 kişi müsabakaları takip edebilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva’da yaptığı toplantıda 2021-2022 sezonunda oynanacak profesyonel müsabakalarda, stadyum kapasitelerinin %50!si oranında seyirci alınmasına, ayrıca localara tam kapasitesi oranında seyirci alınmasına karar vermiştir.

Normalleşme süreci kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılan görüşmeler sonucunda alınan karar gereğince, deplasman takımları için aynı kural geçerli olacaktır. 

Uygulamaların tüm detayları, TFF Sağlık Kurulu!nun Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile sürdürdüğü istişareler sonucunda ayrıca ilan edilecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı