TFF ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KARARINI AÇIKLAYACAK!

TFF ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KARARINI AÇIKLAYACAK!

A2 Ligi’nde oynanan Kayserispor-Gaziantep Belediye maçının ardından çıkan kavga sonucunda, Gaziantep Belediye oyuncularından 4 futbolcu hastanede ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Olay sonrası geniş güvenlik önlemleri altında futbolcuların tek

A2 Ligi Klasman Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Kayserispor, Karpuzatan’da bulunan Kadir Has Tesisleri’nde Gaziantep Belediye ile karşı karşıya geldi. 2-2 sona eren maçta hakem kararları her iki takım futbolcularını da olumsuz etkileyerek maçın tansiyonunun artmasına sebep oldu. Maça damgasını vuran isim ise verdiği tartışmalı kararlar ile hiç kuşkusuz maçın orta hakemi ‘Levent Var’ oldu.

 

A2’DE ÇIKAN KAVGANIN BAŞ AKTÖRÜ HAKEM Mİ?

 

Maçın sonlarına doğru futbolcuların birbirleri ile girmiş oldukları ikili diyaloglar maçın son düdüğünün çalmasının ardından da devam edince tansiyon iyice yükseldi ve her iki takım oyuncuları da tesislerin içerisinde birbirine girdi. Olay yerine çevik kuvvet ekiplerinin zaman kaybetmeden intikal etmesi ile birlikte olay daha fazla büyümeden önlendi. Çıkan kavga sonucunda Gaziantep Belediye’den 4 futbolcunun hastaneye kaldırıldığı ancak ciddi bir şeylerinin olmadığı, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildikleri öğrenildi. TFF gözlemcisi ve maçın hakemlerinin sunacağı rapor doğrultusunda olayın akıbeti ile ilgili kararlar netlik kazanacak. Bazı futbolculara TFF tarafından ceza verileceği gündeme gelirken kararın önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade edildi.

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı