TERÖRE KINAMA

TERÖRE KINAMA

Dadaloğlu Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği Başkanı İbrahim Yıldırım düzenlediği basın toplantısı ile Pınarbaşı'n da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Yıldırım, yapılan saldırının şehir dışından gelen ve güvenlik kuvvetlerinin arama faaliyetlerine takılan teröristlerce gerçekleştirildiği ilçemizin halkından olmadığı açıklığa kavuşmuştur dedi.

       Geçtiğimiz hafta Pınarbaşı ilçe emniyet müdürlüğüne teröristlerce yapılan hain saldırının ardından olaya tepkiler artıyor. Dadaloğlu Derneği yönetim kurulu Başkanı İbrahim Yıldırım, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek yaşanan olaya tepkilerini dile getirdiler.

         Dernek başkanı İbrahim yıldırım olaydan yaşadıklarını üzüntüyü dile getirerek Pınarbaşı halkının olaydan sonra bir bütün olarak birbirlerine sarıldığını söyledi. Yıldırım, Pınarbaşı ilçesinde yapılan saldırının şehir dışından gelen ve güvenlik kuvvetlerinin arama faaliyetine takılan teröristlerce gerçekleştirildiği ilçemizin halkından olmadığı açıklığa kavuşmuştur bu yönüyle de yöremizin halkının bırakın teröre yakın olmayı terörü ve şiddeti hedefleyen hiçbir bölücü unsur içerisinde barındırmayacağı hepimizin malumlarıdır diyerek, siyasi iktidardan beklentimiz bölücü terör örgütünün iç unsurları ile olduğu kadar uluslar arası bağlantılarıyla da ödünsüz ve kararlılıkla mücadele etmesidir dedi

     Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ta yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek Biz bir ölür bin diriliriz” dedi. Ataş, Pınarbaşı halkına tüm Türkiye'nin sahip çıktığını sözlerine ekledi. Ataş, hiçbir zaman bizim içimizde terör olmaz bizim ismimizle terör bir araya dahi getirilemez şeklinde konuştu. Başkan Dursun Ataş, Pınarbaşı halkının yaşanan olaydan sonra bozulduğunu sözlerine ekledi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı