TEOG ve LYS´DE MELİKGAZİ BAŞARISI

TEOG ve LYS´DE MELİKGAZİ BAŞARISI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitim alanında başarılarıyla her zaman gündem ve referans olan Melikgazi Belediyesi Etüt Merkezi´ndeki öğrencilerin TEOG ve LYS´de büyük başarı gösterdiklerini söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı´nca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı kapsamında TEOG sonuçları ile LYS sonuçlarının açıklanması sonrası Melikgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne bağlı olarak eğitim faaliyetlerini sürdüren MEL-MEK Etüt Merkezleri´nde öğrencilerinin başarısı yüzde 93 olarak değerlendirildi.

Deneyimli öğretmenler gözetiminde öğrencilerin takviye olarak eğitim aldığı Melikgazi Belediyesi Etüt Merkezleri´nde TEOG ile LYS sonuçlarına göre öğrenciler ve ailelerinin mutlu olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu başarı verilen hizmetin ne kadar isabetli ve gerekli olduğunu bir kez daha ortaya çıkardığını kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Elde edilen başarıdan dolayı hem öğretmenleri hem öğrencileri tebrik eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ? Belediye olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı olarak eğitim faaliyetlerimizin sürdürüldüğü Melikgazi Belediyesi Etüt Merkezi öğrencilerimizin başarısı bizleri çok mutlu etti. TEOG ile LYS sonuçlarına göre öğrencilerimizin iyi sonuç olması bizleri de mutlu etti. Bu başarıdan dolayı hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi kutluyorum. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde her mahalleye etüt merkezleri açarak bu eğitim faaliyetlerimizi yaygınlaştırmayı hedefliyoruz" dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı