TEMİZLİK İÇİN 15,7 MİLYON TL

TEMİZLİK İÇİN 15,7 MİLYON TL

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 2014 yılında temizlik hizmetleri için 15,7 milyon liralık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Modern, yaşanabilir bir şehrin temizliğini olmazsa olmaz bir hizmet olarak değerlendirdiklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, ”Temiz olmayan bir şehirde sağlıklı biçimde bugünden ve gelecekten söz edemeyiz. Bize göre sağlıklı bir şehir öncelikle temiz olmalıdır. Temiz bir şehriniz yoksa yaptığınız özel hizmetleri şehrinize kazandırsanız da bunları gerektiği gibi ve layıkıyla sunamazsınız” dedi.

Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi sınırları içinde sabah-akşam olmak üzere her gün rutin temizlik hizmetlerinin yapıldığının altını çizerek,” Temizlik hizmetleri Kocasinan Belediyesi`nin vazgeçilmezidir. Yaşanabilir, sağlıklı bir çevre kurmak için bu açıdan temizlik hizmetlerine büyük önem veriyoruz. 2014 yılı temizlik hizmetleri bütçesini geçen yıla göre yüzde 14,5 artırarak 13,7 milyondan 15,7 milyon liraya çıkardık. Enflasyonun bile tek haneli rakamlarda yıllık arttığı dikkate alındığında bu alanda önemli bir artış gerçekleştirdik. Temizlik hizmetlerimizin kalitesini daha da artırmak için temizlik personelinin vasfına göre 2 ayrı ihale yaptık. Temizlik için yaklaşık 600 kişiye iş imkanı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı