TEMİZLİK KOCASİNAN´IN GÖZBEĞİ

TEMİZLİK KOCASİNAN´IN GÖZBEĞİ

Farklı ve yeni her türlü hizmetleriyle toplumun takdirini kazanan Kocasinan Belediyesi temizlik işlerini çok farklı ve özel görüyor.


Farklı ve yeni her türlü hizmetleriyle toplumun takdirini kazanan Kocasinan Belediyesi temizlik işlerini çok farklı ve özel görüyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hayatı kolaylaştırmak yaşanabilir mekanlar sunmak için yaptıkları pek çok çalışmanın içinde temizlik işlerinin özel bir yeri ve önemi olduğunu söyledi.
Kocasinan Belediyesi olarak temizlik işlerine çok büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, " Temizlik imandan gelir düsturundan hareketle gece-gündüz demeden Kocasinan sınırları içerisindeki her mahalleye, her sokağa ulaşmak için çaba sarfediyoruz. 3 vardiya halinde 34 çöp toplama bölgesinde günlük ortalama 350 ton çöp topluyoruz. Kocasinan geliştikçe, dönüştükçe bu miktar artırıyor. Biz de şehrimizi temiz tutmak, her sabah hemşerilerimize temiz bir şehir sunmak için gayret gösteriyoruz" dedi.
Esnafların çöplerini Cincır adını verdikleri özel şarjlı araçlarla, kapılarından aldıklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar,"Şehir merkezinde 34 noktaya kötü görüntüyü ve kokuyu engellemek için yaklaşık 375 bin liraya aldığımız yeraltı konteynırı yerleştirdik. Yurt içi ve yurt dışındaki, teknolojik gelişmeleri takip ederek kaldırım kenarlarını ve orta refüjleri temizlemek için bünyemize 8 büyük, 8 belden kırmalı mini süpürge aracı kattık. Bunlarla kaldırım temizliği yapıyoruz. Ayrıca 20 Glutton şarjlı temizlik aracıyla kaldırım kenarları, otobüs durakları, cadde ve sokakları günde 3 vardiya halinde süpürüyoruz. Semt pazarları ve 80 umumi tuvalet günlük olarak temizleniyor. Yağmur suyu ızgaraları temizleniyor, çöp konteynerları yıkanıyor " şeklinde bilgiler verdi.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar sözlerini şöyle bitirdi: "Kocasinan Belediyesi olarak 2016 yılında da temizlikle ilgili yatırımlarımıza devam edeceğiz. Daha temiz bir Kocasinan için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Gelecek nesillerin daha temiz mekanlarda yaşaması için temiz çevrenin önemini biliyor, bu bilinçle çalışıyoruz."



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor