TELEFON GASBINA

TELEFON GASBINA

8 YIL 6 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ


Kayseri´de bir kişinin telefonunu gasp eden sanığa 8 yıl 4 ay hapis cezası verilirken, hırsızlık eşyasını satan S.S.Ç. bir kişiye de 2 ay hapis cezası ve 25 gün karşılığında da adli para cezası verildi.
1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ?birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, gece vakti yağma, suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi´ suçlarından yargılanan tutuklu sanık R.E.(17) ve tutuksuz sanık M.Y.(15) mahkeme salonunda hazır bulundu.
Tutuklu sanık R.E.(17) mahkemede yaptığı savunmasında ? H.G. telefonunu bana konuşmam için verdi. Ben telefonu satmaya götürmedim. Amacım gasp etmek değildi. Telefonu ben değil Muhammet satmaya çalıştı. Hatta bende telefonu satarken Muhammet´i dövdüm. Sonra olay yerine polis geldi. Mağdurun zararı varsa ben karşılamaya razıyım. Böyle bir durum için kendisinden özür dilerim. Amacım bu değildi? dedi.
Tutuksuz sanık M.Y. (15) ise ?R.E sekiz ya da dokuz kişiyle H.G.´yi gasp etmişler. Ben gasp ederlerken yanlarında yoktum, terminaldeydim. Ben R.E. ile terminalde karşılaşıp, tanıştım. R.E. bana telefonu getirdi ve satmamı söyledi. Ben de terminalin içinde bulunan telefoncuya gittim. Telefoncu da telefona 100 TL vereceğini söyledi. Fakat telefoncu bana telefonun çalıntı olduğunu söyleyince ben de bunun üzerine polise gittim? diyerek savunmasını yaptı.



Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı