TEKSTİL KOMİTESİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

TEKSTİL KOMİTESİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Kayseri Ticaret Odasının 11 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerinde Tekstil Meslek Komitesine aday olan ve Mahmut Hiçyılmaz'ı destekleyen grup esnaf ziyareti yaptı. Çarşı içerisinde bulunan tekstilcileri tek tek dolaşan grup tekstilci esnafına projel

Kayseri Ticaret Odası seçimlerinde yer alacak 42 meslek komitesinden biri olan Tekstil Meslek Komitesi adayları esnaf ziyareti yaptı. Tekstil Meslek Komitesi adaylarından Ahmet Mercan ve Nihat Türkmen ile birlikte ziyaretlere katılan adaylar meslektaşlarına projelerini anlatarak destek istedi. Esnafların güler yüzle karşıladığı adaylara bir çok meslektaşı açıktan destek verdi.
Projelerinin başında tekstilcilere özel bir alışveriş merkezi yapmayı düşündüklerini anlatan Ahmet Mercan ve Nihat Türkmen esnaflardan bu gibi projelerin yapımında aktif olarak görev almalarını da istedi. 11 Mayıs'ta yapılacak olan Ticaret Odası seçimlerinin 22. sıradaki Tekstilci Meslek Komitesi adayları Ahmet Mercan, Nihat Türkmen, Ahmet Gümüşçü, Celal Hasnalçacı, Musa Birdal, Osman Hakkoymaz, Erhan Muğaloğlu, Ersan Özbek, Mehmet Suvacı, Şeref Hasşerbetçi, Abdullah Gereklioğlu, Mehmet Bıçakcıoğlu, Mustafa Tatlıoğlu, Yunus Emre Zenger, Umut Kıranatlıoğlu, Mehmet Ayboğa, Bahattin Sarıçiçek, Ali Fazlıoğlu, Atilla Ayaslı, Gürcan Baytekin, Ahmet Akyel, Mustafa Yamanlar, Ekrem Samancı ve Davut Kayar KTO Yönetim Kurulu Başkanı adayı Mahmut Hiçyılma'a destek veriyor.
 

 



Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”