Teknik Heyet Savaşı Başladı

Teknik Heyet Savaşı Başladı

Hedefte Sağlam Ya Da Zico Var ...

Sezona Hakan Kutlu ile başlayan ve ardından Sergen Yalçın ile ivme kazanan Kayserispor, son haftalarda ise Mesut Bakkal ile yola devam ederek ligi tamamlamıştı. Bakkal´ın ?Döneceğim´ açıklamasının ardından Kayserispor´da rota iki isme çevrildi. Bu isimler ise Ertuğrul Sağlam ve Zico´dan oluştu.
Kayserispor´da sıkıntılı geçen bir sezonun ardından yeni teknik direktör arayışlarına bir yenisi daha eklendi. Hakan Kutlu, Sergen Yalçın ve son olarak Mesut Bakkal ile çalışan sarı-kırmızılılar, bu hafta içerisinde yeni teknik heyeti oluşturmak istiyor. Bakkal´dan olumlu yanıt gelememesi durumunda ise bir dönem Kayserispor´da başarılı bir süreç yakalayan Ertuğrul Sağlam´ın ismi yeniden gündeme alındı.
Sağlam ile birlikte Zico sesleri de yükselmeye devam ediyor. Antalyaspor´un Eto´o ile yakaladığı benzer havayı yakalamak ve Kayseri´yi dünyaya duyuracak bir isim arayan Kayserispor´a, Zico önerildi. Brezilya´nın ve dünya futbolunun efsaneleri arasında yer alan, Fenerbahçe´ye Şampiyonlar Ligi´nde tarihinin en büyük başarısını yaşatan Zico yönetimi de ikiye böldü. Pek çok yönetici Zico´nun doğru bir isim olduğu görüşünde birleşirken bazı yöneticilerin ısrarla bu ismi bekletmek istemesi daha şimdiden kriz yarattı. Bonservisi olan eski bir futbolcu yerine yıllık 1,5 milyon Euro isteyen Zico´nun sadece Kayserispor´u dünyaya duyurmaktan daha fazlasını yapacağını düşünen yöneticiler Brezilya´daki pek çok yeteneği de onun sayesinde kulübe kazandıracaklarını düşünüyor.
Zico şimdi prensipte ´evet´ dediği Kayserispor´dan haber bekliyor.
Kayserispor ile anılan her iki isim için ilerleyen günlerde nasıl bir karar çıkacak merakla beklenilirken, takım kadrosu da teknik heyetin Kayseri´ye gelmesi ile şekillenecek.

Haber: Murat TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti