TEKİNSOY VE ÜSTÜNEL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

TEKİNSOY VE ÜSTÜNEL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

FATİH VE ESMA EVET DEDİ

Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy´un oğlu Fatih ile Kayserispor Genel müdürü Ali Üstünel´in kızı Esma Sıla, görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi Çiftin düğününe çok sayıda Bürokrat, İş Adamı ve çiftin yakınları iştirak eti.

Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy´un oğlu fatih   ile Kayserispor genel müdürü Ali Üstünel´in kızı Esma Sıla  Düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

   Düğüne Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tüm General Ali Demiral, Ak Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Bekir Yıldız, Büyükşehir Belediye eski Başkanı Şükrü Karatepe, KayGrup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel  Başkan yardımcısı Veli Altınkaya ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğün töreni çiftin  davetlileri selamlaması ve dansıyla başladı.

Dansın ardından çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken, şahitliklerini ise, Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tüm General Ali Demiral Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptı genç çift  bir ömür beraber yaşamak için evet dedi.

Nikahın ardından Milletvekili Özhaseki çifti ömür boyu mutlu olabilmeleri için tavsiyelerde bulundu. Çift ve aileleri hatıra fotoğrafı çektirirken, çiftin mutluluğuna davetliler de şahitlik etti.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti