TEKDEN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN SOMA YARARINA KERMES

TEKDEN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN SOMA YARARINA KERMES

Özel Tekden Koleji öğrencileri, Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunmak amacıyla ‘Soma İçin El Ele’ kermesi düzenledi.

Özel Tekden Kolejinde düzenlenen kermeste öğrenciler ve aileleri birbirinden çeşitli ürünler bulundurarak satışını yaptı. Kermesten elde edilecek gelir Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine verilecek. Düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren Tekden Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, “Bugün Tekden Kolejinin gerek ilkokul gerekse ortaokulunda çocuklarımızın organize ettiği bir kermes düzenlendi. Bu organizasyonda aileler ve çocuklarımız yapmış olduğu pasta, börekleri ve daha birçok ürünlerin satışlarını yaptılar. Bu satışlarla birlikte kendileri yardım kampanyasında elde ettikleri paraları Soma’daki şehitlerin ailelerine gönderecekler. Aynı zamanda ilkokulumuzda 301 balon çalışması vardı. Bunun dışında her gün okullarımızda dualar okundu. Öğrencilerimiz ayrıca Soma ile ilgili şiirler yazdılar. Bunlar elde edilen para ile birlikte Soma’da bulunan AFAD’a gönderilecek” diye konuştu.
Tekden ayrıca, “Soma tabi içimizde bir yara. Allah inşallah başka sıkıntılar vermesin. Bu tür felaketlerin birde çocuklarımızın eğitimi açısından çok önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. Çünkü onların sadece kendilerini düşünen egoist, kendine hayran, kendinden başkasını sevmeyen bir tip olmalarını istemiyoruz. Aksine çocukların başka insanlara hizmet eden, başka insanların acısını paylaşan insanlar olmalarını istiyoruz. Biz inanıyoruz ki çocukların başkalarını düşündükleri takdirde daha sevilen, takdir edilen başarılı insanlar olacaklardır” şeklinde konuştu.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti