?TEK DİŞİ KALMIŞ TEKNOLOJİ?

?TEK DİŞİ KALMIŞ TEKNOLOJİ?

OYUNU TALAS BELEDİYE KONFERANS SALONUNDA SERGİLENDİ

Talas Belediyesi Tiyatro Topluluğunun hazırladığı teknoloji bağımlılığının işlendiği ?Tek Dişi Kalmış Teknoloji? adlı oyun belediye konferans salonunda sergilendi. Oyuna seyirciler yoğun ilgi gösterdi.

Yaşlı bir kadının oğlu, gelini ve iki torunuyla birlikte yaşadığı evde teknoloji bağımlılığının işlendiği oyun, izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Televizyon bağımlısı anne, ailesinden bihaber baba, bilgisayar bağımlısı erkek çocuk ve telefon bağımlısı kız çocuğun yaşamlarının sahnelendiği oyun, babaannenin bu gidişe dur demek için yaptığı oyunu konu alıyor. Aile bireylerini teknoloji bağımlılıklarından kurtarmak için mücadele eden babaanne, sonunda amacına ulaşıyor.

Tiyatro gösterisini belediye personeli ile birlikte izleyen Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ?Talas Belediyesi olarak kültür sanatla ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Sanata ve spora ilgisi olan gençlerimizi elimizden geldiğince destekliyoruz. Bunun yanı sıra özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin bu tip sosyal aktivitelerde bulunmasını sağlayarak gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bağımlılık boyutuna varan teknoloji düşkünlüğü aile hayatımızı da olumsuz etkiliyor. Eminin oyunu izlerden aile hayatımızdaki birçok eksiğin ve yaptıklarımızın farkına vardık. Talas Belediyesi olarak kültür, sanat ve spora olan yatırımlarımız devam edecek. Güzel ve anlam dolu bir oyun olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı