TBMM ÇÖLYAK KOMİSYONU´NDAN

TBMM ÇÖLYAK KOMİSYONU´NDAN

KOCASİNAN´A TAM NOT

Çölyakla ilgili TBMM´de oluşturulan Araştırma Komisyonu, çölyaklı ailelere verdiği desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kocasinan Belediyesi´nin çölyaklılarla ilgili çalışmalarından son derece memnun kaldıklarını belirterek, Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çölyakla ilgili TBMM´de oluşturulan Araştırma Komisyonu´nu makamında misafir etti. Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, çölyaklı ailelere verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´ı takdir ettiklerini belirterek, ?Kocasinan bölgesinde hayatını sürdüren çölyaklı tüm ailelere glutensiz ürün paketi ile destek oluyorsunuz. Komisyon olarak Kocasinan Belediyesinin büyük desteğini gördük. Özellikle çölyaklı ailelerle ilgili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamanı diliyorum.? diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise Kocasinan Belediyesi tarafından çölyaklı ailelere özel olarak hazırlanan glutensiz ürün paketini misafirlerine anlattı. Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerin çölyaklı aileleri mutlu ettiğini ifade ederek, ?Vatandaşlarımızın istek, talep ve önerileri iletmeleri için kurduğumuz Çözüm Merkezi´ne de çölyaklı bir aileden, dağıttığımız paketle ilgili teşekkür geldi. Mektup yazarak bize teşekkür eden çölyaklı aile, bizi hem duygulandırdı hem de memnun etti. Yapılan hizmetin vatandaşın nezdinde memnuniyet oluşturması bizleri ayrı mutlu ediyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çölyaklı vatandaşlarımıza Kocasinan Belediyesi olarak desteklerimiz devam edecektir.? ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti