KANALIMIZA ABONE OL

YEREL BASINA DESTEK OL

 


EDİTÖR

SAYFA EDİTÖRÜ

   Süleyman ERDOĞAN
   editor@kayserihaber.com.tr                      

   

TEMMUZ’DA KAYSERİ’DEN 234.5 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPILDI

İHRACATIMIZ TOPARLANIYOR

ÖZCAN, İHRACAT VERİLERİNİ DETAYLANDIRDI

İHRACATTA PANDEMİ ETKİSİ GÖRÜLÜYOR

KAYSERİ ŞEKER’DEN EKONOMİYE CAN SUYU

ÇİFTÇİYE 68 MİLYON LİRA SULAMA VE BAYRAM AVANSI ÖDENDİ

KONUT SATIŞLARI REKOR KIRDI

KAYSERİ’DE SATIŞLAR YÜZDE 34 ARTTI

BAĞLAMIŞ’TAN KURBAN AÇIKLAMASI

KURBANLIK KONUSUNDA SIKINTI YAŞAMAYACAĞIZ

İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARINDA YÜZDE 15 ARTIŞ ÖNGÖRÜLÜYOR

GALERİCİ AHMET YURTLU: KISA VADEDE ARABA ALMAYI DÜŞÜNENLER ÇABUK DAVRANMALI

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG İSO İLK 500 GİREN ŞİRKETLERİNİ TANITTI

“Başarının gerçek mimarları bu şirketlerin genel müdürleridir”

İŞVERENE İSTİHDAM TEŞVİKİ ARTIRILDI

PROJENİN SÜRESİ 6 AY UZATILDI

İSO İLK 500’DE 15 KAYSO ÜYESİ FİRMA YER ALDI

BÜYÜKSİMİTÇİ’DEN FİRMALARA TEBRİK

NURSAÇAN’DAN İSO 500 DEĞERLENDİRMESİ

15 FİRMA İLK 500’DE YER BULDU

BAŞKAN AKAY TOKAT’TA

BUĞDAY İLE KOYUN GERİSİ OYUN

KOCASİNAN'DA 'TEMİZ TARLA, TEMİZ ÜRÜN' KAMPANYASI BAŞLATILDI

AMAÇ, ÜRETİMDE KALİTEYİ ARTIRMAK

KTO’DA TURİZM SEKTÖRÜ KREDİLERİ KONUŞULDU

TURİZM TEMSİLCİLERİ İLE KAMU BANKALARI KTO’DA TOPLANDI

HAVALAR ISINDI MEYVE FİYATLARI DÜŞTÜ

KAYISININ KİLOSU 10 TL’DEN SATILIYOR

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KARAMUSTAFA, KKTC KANAL T’DE ‘TURİZMİ’ ANLATTI

KARAMUSTAFA: TÜRKİYE, TURİZM SEKTÖRÜYLE, GÜÇLÜ VE LİDER BİR ÜLKE KONUMUNDADIR

DAĞITIMI YAPILAN TOHUMLAR BOY VERDİ

“CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATINI YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

TARIM ARAZİLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

HASAT ZAMANI BAŞLIYOR

Kayseri’nin Develi ilçesindeki tarım arazilerinde hasat zamanı gelen ekinlerin hasat edilmesi için bölge halkı hummalı bir çalışmaya girdi.

Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Sildelhöyük mahallesinde yaşayan ve tırpan ile yonca biçen 44 yaşındaki Mükremin Öter, “İlçemizde bazı ürünlerin hasat zamanı geldi. Bu nedenle yaz mevsiminde yoğun bir çalışma dönemine girdik” dedi.

“Günümüz şartlarında hasatlar artık teknolojik imkanlarla yapılıyor. Hasat bu şekilde daha kolay oluyor” diyen Öter, “Ben ise yoncaları tırpan ile biçiyorum. Benim arazimde ceviz, erik, şeftali, kiraz ve vişne gibi 190’a yakın meyve ağacı olduğu için bu ağaçlara zarar vermemek adına hasadı makinelerle yapmıyorum.

Özenle baktığım ve ürünlerini toplamaya hazırlandığım meyve ağaçlarına zarar vermemek için hasadımı tırpan ile yapıyorum” diye konuştu.


Haber Kaynak : İHA