TARIM MARKET HİZMETE AÇILDI

TARIM MARKET HİZMETE AÇILDI

Kayseri Şeker,2019 yılı yatırımları kapsamında Yozgat İli Çandır İlçesinde, Kayseri Pancar Kooperatifi Tarım Market ve Bölge Müdürlüğü Hizmet binasının açılışını yaparak çiftçilerinin hizmetine sundu.

Kayseri Şeker, 28 Nisanda Sivas-Gemerek´te Etçi Damızlık Sığır Yetiştirme Çiftliğinin hizmete açılışından üç gün sonra Çandır Bölgesi Pancar Kooperatifi Tarım Market ve Pancar Bölge Müdürlüğü Hizmet binasını da hizmete açması bölge çiftçileri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Yatırımların hizmete açılış törenine, Belediye Başkanları, Siyasi Parti ve STK temsilcileri, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Kayseri Pancar Kooperatifi Müdürü Uğur Metiner, Genel Müdür yardımcıları, Bölge Müdürleri, Kayseri Şeker iştiraklerinin Müdür ve yöneticileri, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı, Bölge çiftçileri ve diğer yetkililer katıldılar.

Açılış töreninde konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, ?1930 yılında Belediye teşkilatı kurulup 1990 yılında ilçe statüsü kazanan Çandır ilçesine ve Bölge çiftçilerimizin hizmetine böyle bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz? dedi.

Başkan Akay, Çiftçilerimiz bizim için değerlidir o nedenle biz de çiftçilerimizin işlerini bu tip yatırımlarla en iyi bir şekilde yapmalarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Tesisimiz 6480 metre kare alan üzerine toplamda 1800 metrekare inşaat alanı olan tesislerin 6.5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirtti.

Başkan Akay sözlerini şöyle sürdürdü:

?Kayseri şeker gücünü koruduğu sürece; Orta Anadolu´da, Kayseri, Yozgat, Sivas, Tokat, Nevşehir ve Amasya´nın bir kısmı da dahil olmak üzere geniş bir coğrafyada on binlerce çiftçisine hem sahip çıkacak hem de Türkiye´deki bütün çiftçilerin işlerinin sağlıklı bir şekilde yürümesi için örnek teşkil edecek bir kuruluş olarak özelliğini devam ettirecektir.

Kayseri Şeker´in Yöneticileri de Çiftçileri de örnek davranışları ile tüm açılışlara ve organizasyonlara büyük bir coşku ve heyecanla katılarak destek vermektedirler. İşte bizler hep birlikte işimize ve birbirimize sahip çıkarak bu yatırımları yapmayı başarıyoruz. Başarmaya da devam edeceğiz.?

Tören esnasında Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün Kayseri Şeker´in Çandır İlçesine yapmış olduğu yatırımlardan dolayı İlçe halkı ve Bölge Çiftçileri adına teşekkür ederek Başkan Akay´a plaket takdim etti. Dualar ve tekbirler eşliğinde kurban kesilerek açılış gerçekleşti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da