TANER YILDIZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

TANER YILDIZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

MİLLETİMİZ BU GÜNÜ DESTANLAŞTIRMIŞTIR

AK PARTİ Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Ve Demokrasi Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, ‘Aziz milletimiz demokrasi uğruna bu günü destanlaştırmıştır’ dedi.

Vekil Yıldız açıklamasına şöyle devam etti:

“15 Temmuz’da, aziz milletimiz hain darbe girişimine karşı canını hiçe sayarak direnmiş ve eşsiz  bir demokrasi mücadelesi vererek bu günü destanlaştırmıştır. O gün yakın siyasi tarihimiz de bir milattır artık. Böylece darbeler dönemi kapanmış ve değişene dönüşen Türkiye’nin önü açılmıştır. Bayrak, ezan ve vatan sevdalısı Aziz milletimiz, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi ecdadımızdan kalan bu vatanı, emperyalistlerin asla teslim alamayacağını, dosta düşmana O gün bir kez daha göstermiştir. Maskesi düşen hain terör örgütü FETÖ/PYD kökü dışarıdaki işbirlikçileriyle kalkışma yaparak 15 Temmuz Akşamı son hedefini uygulamaya koymuşlardır. Ancak O gün bir şeyi unutmuşlardı. Ölümü bayram düğün sayan bu çilekeş milletimiz ekmeksiz yaşar fakat özgürlüksüz yaşayamazdı. Hele kökü dışarı da emperyalislerin maşası olmuş hainlerin güdümünde hiç yaşayamazdı. Zillet içerisinde yaşamaktansa izzet içerisinde ölmeyi kendisine ilke edinen milletimiz bu şuurla eşine az rastlanır bir destansı mücadeleyle hainlere gereken dersi vermiş ve onları tarihin ihanet çöplüğüne atmıştır.

O karanlık gecede kurşunlara göğsünü siper eden, tankların önüne dikilerek meydan okuyan ezanını, bayrağını, istiklalini ve istikbalini korumak uğruna destan yazan bütün vatandaşlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz Destanı’nın şehit kahramanlarını şükran ve rahmetle anıyorum. Onlar en kutlu mertebeye ulaşmışlardır. Unutmayacağız. Selam olsun”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”