TANER YILDIZ TALAS´TA

TANER YILDIZ TALAS´TA

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Taner Yıldız, Talas´ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu, belediyenin "Halk Günü" programına katıldı.

   Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Taner Yıldız, Talas´ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu, belediyenin "Halk Günü" programına katıldı.
Taner Yıldız, partisinin Kayseri Milletvekili Adayı Avşar Arslan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İlçe Başkanı Ragıp Dost ve partililerle birlikte sabah erken saatlerde ilk olarak Selçuklu Evi´nde vatandaşlara bir araya geldi. Vatandaşlarla birlikte çayla simit yiyen Yıldız, daha sonra Mevlana Mahallesi´ndeki esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından Yıldız, Talas Belediyesi´nin her hafta çarşamba günü gerçekleştirdiği "Halk Günü" uygulamasına katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Zaman zaman notlar da alan Taner Yıldız programın sonunda açıklamalarda bulundu.
Yıldız, "Ben öncelikle Talas Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Bu çalışmanın son derece başaralı olduğunu belirmek istiyorum. Vatandaşımızın gelip burada şeffaf bir ortamda derdini anlatabildiği, ilgili bütün müdürlerin anında çözüm üretebildiği bir ortam oluşuyor. AK Parti belediyelerine de yakışan budur. Talas, Kayseri´nin en hızlı gelişen ve büyüyen, artık bir nevi şehri oldu. Yani ilçesi demek artık tek başına yeterli değil. O açıdan böyle bir yerde belediye başkanlığı ancak vatandaşlarımızla beraber yapılır. Bugün Talas´ta farklı ortamlarda bulunduk. Sayın başkanımızdan bu memnuniyetin bizatihi şahidi oldum. Kendisini tebrik ediyor, bu çalışmalarının devamını temenni ediyorum" dedi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise bugün vatandaşlara güzel bir sürpriz yaparak Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız´la görüştürdüklerini söyledi. Başkan Palancıoğlu, "Her hafta çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz bu uygulamaya sayın bakanımız ve milletvekili adayımız kırmayarak katıldı. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini hep birlikte dinledik. Kendilerini teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı her hafta bekliyoruz" ifadelerini kullandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı