TAMER`DEN BÜNYAN`A

TAMER`DEN BÜNYAN`A

HASTANE MÜJDESİ

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer, seçim çalışmaları için gittiği Bünyan ilçesinde, vatandaşlara, Bünyan`a C tipi hastane yapılacağı müjdesini verdi.

 

Milletvekili Adayı Tamer, 7 Haziran seçimleri için gittiği ilçelerde bir yandan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken, bir yanda da gittiği ilçelerdeki vatandaşlara müjde vermeyi de ihmal etmiyor. Tamer, son olarak gittiği Bünyan ilçe ziyaretinde, Bünyan halkına müjde vererek, buraya C tipi hastaneye yapmayı hedeflediklerini söyledi. 

Seçim çalışmaları için Bünyan ilçesine giden Tamer, ilçe teşkilatı ile birlikte ilk olarak, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Tamer ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretinin ardından Bünyan Devlet Hastanesi`ndeki tedavi gören hastalar'ı da ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.

Hastane ziyareti sonrasında açıklama yapan Tamer, seçim gezileri münasebeti ile Bünyan ilçesinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bünyan`da ilk olarak esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Bu ziyaretlerimiz çok da güzel geçiyor. vatandaşlarımızın AK parti`ye karşı büyük bir teveccühleri var. Bu ilgi ve alakalarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Esnaf ziyaretimizin ardından da hastanemizi ziyaret ettik. Başhekimimiz ve hastane personelimizden, hastanemiz hakkında bilgi aldık. Bünyan Devlet Hastanemizde doktor kadrosu anlamında eksiğimiz yok. Dahiliye, çocuk, genel cerrahi, kadın doğum ve anestezi  bölümleri tam gün çalışıyor. Göz. KBB, Ortopedi ve üroloji bölümündeki arkadaşlarımızda haftanın 3 günü çalışıyor. Yardımcı personellerle birlikte tam donanımlı bir hastane konumunda. Ama Bünyan halkımıza bir müjde vermek istiyorum. Buraya 100 yataklı, C sınıfı bir hastane yapmayı düşünüyoruz. Bu hastanemizin arsa ile alakalı sıkıntısını çözdük. Mevcut hastanemizin 15 dönümlük  arazisi söz konusu. Arka tarafına modern bir hastane yaparak, hastane yapıldıktan sonra da ön tarafını da kaldırarak buranın hastane bahçesi haline getirilmesi ile alakalı çalışma yapılacak. Bu hastanenin, Bünyan`a önemli bir katkı sağlayacağını, nitelikli yataklı bir hastaneye kavuşması gerektiğini düşünüyoruz. Şimdiden bu hastanenin Bünyan halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum"                  



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor