TALİHSİZ EŞ GÖZ YAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

TALİHSİZ EŞ GÖZ  YAŞLARI İÇİNDE  TOPRAĞA VERİLDİ

Kadın Kılığına Girerek Eşini Öldüren Koca Adliyeye Çıkarılırken, kocasının bıçak darbeleri ile yaşama veda eden talihsiz kadın kızlarının göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz kadına son yolculuğunda ilimizdeki kadın dernekleri sahip çı

4 çocuğunun annesi  51 yaşındaki C.K. ile 1975 yılında evlenen  55 yaşındaki R.K.’nin , duvar ustası olarak çalışırken 1980'dan sonra sahte para ve sahte tarihi eser satmak suçlarından bir kaç kez cezaevinde kaldığı, İcra ve kredi borçlarından dolayı 860 lira emekli maaşında haciz bulunan R.K. 'nin, Hatay'da tanıştığı bir kadınla 6 aydır Tomarza ilçesi Persek köyünde yaşadığı, kendisine para vermesi için C.K. 'yi sürekli tehdit ettiği belirtildi.

 

Yaklaşık 4 ay önce Esenyurt Mahallesi'ndeki bir marketin önünde R.K.'nin bıçaklı saldırısına uğrayan C. K.'nin, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğu, koruma talep ettiği ve 6284 Sayılı Yasa gereği Rafet K.  hakkında 3 aylık tedbir kararı verildiği, tedbire uymadığı için hakkında zorlayıcı hapis kararı çıktığı, cezaevindeyken eşinden tehdit mesajları aldığı, 15 gün önce hapisten çıkan eşinden boşanmak istediği ancak R. K.'nin kabul etmediği öğrenildi.

 

İşçi emeklisi olan 55 yaşındaki R.K., 51 YAŞINDAKİ eşi  C.K. ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık tartışmaya başladı. Geçen haziran ayında C.K.'nin şikayeti üzerine boşanma davası açıldı. C.K., eşinin devam eden şiddetine karşı mahkemeye başvurup evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Karara rağmen birkaç kez eşini tehdit etmeye ve eve gelmeye devam eden kocaya bu kez hapis cezası verildi. Cezasını çeken R. K., cezaevinden çıktıktan 15 gün sonra elindeki kadın kıyafetleriyle Esenyurt Mahallesi'nde bulunan evinin yakınlarına geldi. Eşi ve çocuklarının oturduğu evin bulunduğu sokaktaki caminin tuvaletine giden şahıs, burada yanında getirdiği kadın kıyafetlerini giydi. Etek, bayan pardösü, kadın ayakkabısı ve eşarp giyen R.K., erkek olduğunun anlaşılmaması için de yanında getirdiği tencere kapağını beline koydu ve kambur gibi gözükmeye çalıştı.

 

Giydiği kadın kıyafeti sayesinde eşinin oturduğu apartmana yakındaki polis noktası ve komşuları tarafından tanınmadan giren şahıs, merdiven boşluğunda eşinin evden çıkmasını bekledi. C.K., evden çıktığı sırada merdivenlerde kadın kıyafetiyle bekleyen kocasını tanıyamadı. Kocasının kendisine bıçakla saldırması üzerine C. K. tekrar evine kaçmak istedi. Bu sırada .K., eşini bıçaklayarak boğazını kesti. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Apartmandan kaçan şahıs ise sokak üzerinde polis tarafından yakalandı.

 

Evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan C.K.'nin 4 çocuğu ile oturduğu öğrenildi. Kendisinden boşanmak için mahkemeye başvuran ve evden uzaklaştırma kararı aldıran eşinin şikayeti nedeniyle R.K.'nin 48 gün hapis yattığı ve cezasını çektikten sonra eşini öldüreceğine dair yemin ettiği ortaya çıktı.

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü