KANALIMIZA ABONE OL
YEREL BASINA DESTEK OL
![]() |
Uğur ALTUNER editor@kayserihaber.com.tr |
7 NOKTADA GECE GÜNDÜZ KARLA MÜCADELE
PALANCIOĞLU, F. İMAMOĞLU DİYANET EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
360 DERECE PANORAMİK KAMERALARLA KAYSERİ VE ERCİYES CANLI İZLENEBİLİYOR
ALTUN ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
PALANCIOĞLU: FIRINLARDA EL YAPIMI EKMEKLER, YÖRESEL YEMEKLER YAPILIYOR
POLAT, 60 ADET TABLET HEDİYE ETTİKLERİNİ DUYURDU
“2021’DE DEV PROJELER İLE 3 MİLYAR 897 MİLYON TL’LİK YATIRIM PLANLANDI”
3 BİN 500 BİNA, 135 BİN DAİRE, 285 MARKET, 5 AVM, 302 OKULDA GERİ DÖNÜŞEBİLİR ATIK TOPLANDI
“KENTSEL DÖNÜŞÜM KANUNU BİZİM İÇİN BİR FIRSATTIR”
Melikgazi Belediyesi’nin ilçedeki taleplerin daha hızlı çözülmesi amacıyla oluşturduğu Whatsapp hattı, bundan böyle imar işlerinde de hizmet verecek.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, vatandaşların Melikgazi Belediyesi'nin "0530 253 91 91" numaralı Whatsapp hattı üzerinden birçok belediye çalışmasına katkı sağladıkları gibi bundan böyle imar işlerini de buradan takip edebileceklerini söyledi.
Covid-19 sürecinde tüm imar işlerini 0530 253 91 91 Whatsapp iletişim hattını kullanarak belediyeye gelmeden iş ve işlemlerini takip edebileceklerini ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, " Vatandaşlarımız artık 0530 253 91 91 numaralı WhatsApp hattımızdan hızlı bir şekilde bize ulaşarak, imar plan tadilatı, imar çapı, imar uygulaması, kamulaştırma iş ve işlemlerini belediye gelmeden evlerinden, işyerlerinden, köylerinden, tatil beldelerinden yani dünyanın herhangi bir yerinden halledebileceklerdir" dedi.
Başkan Dr. Palancıoğlu, amaçlarının vatandaşların evden çıkmadan ve kalabalık yerlerde olmadan kamu hizmetini internet üzerinden alabilmeleri sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.