TALAS´TAN

TALAS´TAN

EMLAK VERGİSİ HATIRLATMASI

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2018 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemelerinin başladığını belirterek, vatandaşlardan yoğunluk yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamaları tavsiyesinde bulundu.

Başkan Palancıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ödeme süresinin 30 Kasım Cuma günü sona ereceğini hatırlatarak, vatandaşların bugünden önce vergilerini ödeyip, gecikme zammına uğramamalarının menfaatlerine olacağını söyledi.

Başkan Palancıoğlu, ödenen vergilerin vatandaşlara hizmet olarak geri döndüğünün altını çizerek, hizmetlerin zamanında gerçekleşebilmesinde vergilerin önemli olduğunu kaydetti. Başkan Palancıoğlu, ?Vatandaşlarımızın duyarlılığına güveniyoruz. Bu konuda yoğunluk yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını tavsiye ediyoruz.? dedi.

Başkan Palancıoğlu, veznelerin bu hafta sonu açık olacağını ifade ederek, ?Veznelerimiz ve Emlak Servisimiz 24 Kasım Cumartesi ve 25 Kasım Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. Son iki gün yani, 29 Kasım Perşembe ve 30 Kasım Cuma günleri de saat 19.00´a kadar açık olacak.? şeklinde konuştu.

Vatandaşların belediyeye gelmeden de ödemelerini yapabileceklerini hatırlatan Başkan Palancıoğlu, ?Vatandaşlarımız vergilerini posta çekiyle, kredi kartıyla, internet üzerinden ve e-devlet üzerinden ödeyebilirler. Bu kapsamda vatandaşlarımız, 234101 nolu posta çeki hesabı ve Vakıfbank´ın TR04 0001 5001 5800 7299 8732 89 IBAN numarasından ödeme yapabilirler. Ayrıca belediyemizin www.talas.bel.tr internet adresinden kredi kartıyla da vergilerini ödeyebilirler.? diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, sözlerinin sonunda vergisini zamanında ödeyerek hizmetlere katkıda bulunan vatandaşlara teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı