TALAS`TA YAZ OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

TALAS`TA YAZ OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Talas Belediyesi`nin çocuk ve gençlerin yaz tatillerinde sosyal faaliyet ve becerilerini geliştirmek için her yıl düzenlediği yaz okulları kayıtları başladı.

Yaz okullarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, spordan kültür ve sanata 6 haftalık 12 farklı branşta kurs düzenlediklerini söyledi. Başkan Palancıoğlu, Talas`ın genç nüfus bakımından yoğun bir yapıya sahip olduğunu belirterek, "Gençlerimizin ve çocuklarımızın yaz tatillerinde hem kendilerini geliştirecekleri hem de ilgi duydukları alanda spor yapabilecekleri kurslar belirledik" dedi.

            Başkan Palancıoğlu, futboldan bağlamaya, neyden bilgisayara kadar geniş yelpazedeki kurslarla ilgili şunları söyledi: "Gençlerimiz ve çocuklarımız yarınlarımızın güvencesi. Onların kendilerini hem kültürel hem de sportif faaliyetlerle geliştirip donanımlı olmalarını istiyoruz. Ülkemizin önemli sorunlarından birisi nitelikli insan gücü. Bu konuda yavrularımız için belediye olarak eğitim öğretimlerini sürdürmelerinin yanında yaz tatilini boş geçirmemeleri için tenis, basketbol, voleybol, futbol, taekwondo, bağlama, gitar, satranç, bilgisayar, İngilizce, resim ve ney branşlarında yaz kursları düzenledik. Kurslarımıza kayıtlar başladı. İlçemizdeki bütün çocuk ve gençleri kurslara katılmalarını bekliyoruz"

            Başkan Palancıoğlu, 16 Haziran - 25 Temmuz 2014 tarihleri arasında sürecek yaz okullarına kayıtların Uluğbey Bilgi Evi`nde yapılabileceğini sözlerine ekledi.

 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti