TALAS’TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ BAŞKA KUTLANDI

TALAS’TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ BAŞKA KUTLANDI

       

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde en hareketli noktalardan birisi de Talas Belediyesi oldu. Aynı zamanda öğretmen olan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı anaokulundan üniversiteye kadar her yaştan öğrenciler ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilk olarak ‘Genç Talas’ üyesi üniversite öğrencileri geldi. Hunat Hatun Kız Yurdu ve Seyyid Burhaneddin Erkek Öğrenci Yurdunda kalan eğitim fakültesi öğrencileri ve yurt müdürleri, çiçek ve Türk Bayrağı tablosu hediye ederek Başkan Yalçın’ın öğretmenler gününü tebrik etti.                          

Öğretmen adaylarının ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü “Allah size uzun ömürler versin. İyi işler yapmak gerekiyor. Hepinize başarılar diliyorum. Bu dönemde yalnızca okumak yetmiyor. İleriye dönük olarak çok çalışacağız. Sizlerden ümitliyiz. Çok şükür öğrenciler için Kayseri koşulları çok iyi.”

Günün ikinci kutlamasını Hidayet Aydoğan Anaokulu öğrencileri ve Mevlana İlkokulu öğrencileri gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, Şube Müdürü Şener Serim ve öğretmenleriyle birlikte gelen öğrenciler Başkan Yalçın’a çiçek ve kendi yaptıkları tabloyu vererek öğretmenler gününü kutladı.                                                          

Başkan Yalçın, gün sonunda ise emekli öğretmenler ve daha önce Talas’ta görev yapmış idarecilerle bir araya geldi.                                               

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı’nın katıldığı programda konuşan Şube Müdürü Şener Serim, öğretmen geçmişine sahip bir ismin belediye başkanlığı yaptığı bir ilçede çalıştıkları için şanslı olduklarının altını çizdi. “Leb demeden leblebiyi anlayıp yerine getiren bir başkanımız var.” diyen Serim, “Her sıkıştığımızda, başkanımızı aradığımızda hiçbir zaman hayır demedi. İlçe milli eğitim müdürlüğümüzün 112 Acili gibi bir başkanımız var.”              

Toplantıda konuşan Başkan Yalçın, 10 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra belediyeciliğe adım attığını hatırlatıp, eğitime yönelik çalışmalarına burada da devam ettiğine dikkat çekerek “ Bu konuda devlet millet iş birliğiyle birçok katkı sunuyoruz” ifadesini  kullandı.          


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor