TALAS`TA ASFALT VE YOL ÇİZGİSİ ÇALIŞMASI

TALAS`TA ASFALT VE YOL ÇİZGİSİ ÇALIŞMASI

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bahçelievler Mahallesi`nde asfalt yenileme ve yol genişletme çalışması yaparken, ilçe genelinde ise yol çizgilerini yenilemeye başladı.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yolların gelişmişlik ve medeniyetin göstergesi olduğunu  belirterek, Bahçelievler Mahallesi`nde ihtiyaç duyulan Kanuni Caddesi`nde yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması yaptıklarını söyledi. Başkan Palancıoğlu, yapılan çalışmayla 600 metre uzunluğundaki yolun altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından genişliğinin 10 metreye çıkarıldığını kaydederek, bordür ve kaldırımın da bitirilmesinden sonra modern görünüme kavuşacağını ifade etti. Başkan Palancıoğlu, "İlçemizde ihtiyaç duyulan yerleri tespit edip yol genişletme ve asfalt yenileme yapıyoruz. İlçemizin her yerine aynı kalitede hizmet veriyoruz" dedi.

            Başkan Palancıoğlu öte yandan ilçe genelinde yol çizgilerinin de yenilenmeye başladığını anlatarak, "Zamanla çeşitli etkenlerle aşınarak silinen yol çizgilerini yeniletip sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın yol güvenliğini sağlıyoruz. Yılda belirli periyotlarla yapılan yol çizgilerinin yenilenmesiyle tarihi Talas aynı zamanda modern hizmetlerle de adına yakışır hizmeti alıyor" diye konuştu.   

 

 

 

Başkan Çelik Çat Kapı İftar Yaptı, Asker Uğurladı

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çat Kapı İftar Programı kapsamında Yemliha Mahallesi’nde iftar yaptı.

Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte çat kapı iftar yapma geleneğini sürdüren Başkan Mustafa Çelik’in son durağı Yemliha Mahallesi oldu. Bir ailenin kapısını çalan ve iftarını burada açan Başkan Çelik, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Vatani görevlerini yerine getirmek üzere birliklerine teslim olmaya hazırlanan gençler için düzenlenen askere uğurlama törenine de katılan Başkan Çelik, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan kalabalık gruba hitabetti.

Başkan Mustafa Çelik,  Yemliha için yapılması düşünülen yatırımlardan bahsederek eski belediye binasının da Kadın Gelişim Merkezi olarak planlandığını müjdeledi. Başkan Çelik, “Hanım kardeşlerimiz için eski belediye binası ve yanındaki binayı kurs merkezi olarak planladık.  Hanım kardeşlerimiz burada günlük hem kurs eğitimlerini alacak hem de hoşça vakit geçirebilecek” diye konuştu. 

Başkan Çelik, askere gidecek gençlerin sağ-salim gidip, aslanlar gibi vatani görevini yapıp, hayırlısıyla tezkere alarak yine sağ-salim ailelerine kavuşmaları dileklerinde bulundu. 



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da