TALAS´TA VATANDAŞLARA

TALAS´TA VATANDAŞLARA

AŞURE İKRAMI

Talas Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle Dedeoğlu Caminde cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikram edildi.  

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ekici, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte cuma namazı sonrası aşure dağıttı. Vatandaşların uzun kuyruk oluşturduğu dağıtımda aşureler, paketler halinde hazırlandı, kısa sürede tükendi.

Muharrem ayının İslam dünyasında ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Palancıoğlu, bu sayede birlik ve beraberliğin pekişmesine katkısını kaydetti. Başkan Palancıoğlu, birçok malzemeden yapılan aşurenin, değişik kültürleri de bir araya getirdiğini söyledi.

Başkan Palancıoğlu, ?Her yıl Muharrem ayında vatandaşlarımıza aşure ikramımız oluyor. Bu yıl da cuma namazı sonrası merkezi konumdaki Dedeoğlu Camimizde vatandaşlarımıza dağıttık. Bu tür faaliyetler birlik ve beraberlik açısından öneme sahip. İnşallah ülkemizin de bahtı hep açık olsun. Zor dönemlerden geçiyoruz. Ama elhamdülillah vatandaşlarımızla birlikte bunun üstesinden geliyoruz. Bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya geldik. Muharrem ayımız ve cumamız mübarek olsun.? dedi.

Başkan Palancıoğlu, aşure dağıtımının hızlı ve temiz oluşuna dikkat çekerek, ?Paket halinde olunca burada yemeyip evine, eşine götürmek isteyenlere kolaylık oluyor. Bu şekilde hem hızlı hem de temiz bir dağıtım sağlanıyor.? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor