TALAS´TA ASANSÖR DENETİMİ

TALAS´TA ASANSÖR DENETİMİ

YİNE UDEM´DE

 
Talas Belediyesi, ilçede bulunan bina ve işyerlerindeki asansörlerin yıllık periyodik muayene ve bakım işini geçen yıl yapan Uluslararası Belgelendirme Denetim Eğitim Merkezi (UDEM) Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firmasıyla 2,5 yıllık işbirliği protokolü imzaladı.
Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve UDEM yetkileri katıldı. Burada konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yenilenen protokolle hızlı bir yapılaşmanın yaşandığı Talas´ta vatandaşların asansörleri daha güvenli kullanabileceklerini söyledi. Geçen yıl imzalanan bir yıllık denetim ve bakım sözleşmesinin bittiğine işaret eden Başkan Palancıoğlu, "05 Kasım 2011 tarih ve 28106 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanan Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği kapsamında, ilçemizde bulunan 1200 asansörün ve yeni yapılacak olan teçhizatların yılda en az bir kere muayenesi yapılmak zorunda. Vatandaşlarımızın mal ve can güvenliği bizim için çok önemli. Bu protokolle UDEM firmasıyla işbirliği içerisinde asansörlerimizin sağlıklı bir şekilde hizmet vermesini sağlayacağız. İmzaladığımız protokolle 2017 yılının sonuna kadar firma denetimlerini yapacak." dedi.
UDEM Şirketi Genel Müdürü Ali Yücel Kerimoğlu ise, yasa gereği asansörlerin insan sağlığı yönünden uygun olup olmadığını denetleyeceklerini ve buna göre muayenelerini gerçekleştireceklerini ifade etti. 7 Temmuz 2014 tarihinden itibaren başlayan ilk protokolle Talas halkının asansörleri güvenle kullanmaya devam edeceklerini kaydeden Kerimoğlu, Başkan Palancıoğlu´na teşekkür etti.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ