TALAS´TA 6. CAMİNİN AÇILIŞI YAPILDI

TALAS´TA 6. CAMİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Talas Belediyesi Başakpınar Mahallesi Kooperatif Evler Bölgesinde 2 bin 500 metrekare alanda yapımını tamamladığı Şehitler Camisi´nin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin katılımı ile gerçekleştirdi.

Talas Belediyesi Başakpınar Mahallesi Kooperatif Evler Bölgesinde 2 bin 500 metrekare alanda yapımını tamamladığı Şehitler Camisi´nin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin katılımı ile gerçekleştirdi.

1000 kişilik Şehitler Camii´nin açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Talas İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, İl Müftüsü Şahin Güven, AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ekici ve çok sayıda davetli katıldı. 

Hayırlı bir hizmetin daha açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Caminin yapımında emeği geçen hayırseverlerimize, Kayseri Büyükşehir ve Talas Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırda yarışanlar şehri Kayserimiz´de yine bir hayır hizmetinin açılışını gerçekleştirdik. Vermekte cömertlikte ve bolca ihsanda hiç eşi benzeri olmayan Kayseri halkına Allah rahmet ve mağfiret etsin, diyor. Biz de bu duayı bugün tekrarlıyoruz. Birlikte daha nice güzel hizmetleri yapmak nasip olsun inşallah.? dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, çok güzel bir hayra vesile olunduğunu ifade ederek Başkan Mustafa Palancıoğlu´na hizmetleri için teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, ?Rabbim hayırseverimizden, belediyelerimizden yapımında emeği geçen herkesten razı olsun. Rabbim cemaatini bol eylesin.? dedi.

Talas´ta temel ihtiyaçların çoğunu çözdüklerini ve farklı hizmetlere yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ?Camimizin temeli 2 sene önce atılmıştı. 15 Temmuz´dan sonra ibadete açıldığı için Şehitler Cami ismini özellikle verdik. Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü ve devamı için ilelebet çalışmaya devam edeceğiz. Talas Belediyesi olarak nüfusu hızla artan Talas´ta temel ihtiyaçları çözmeye çalışıyoruz. Gayretlerimiz okul, cami, sağlık ocağı, park gibi yatırımlara oldu. hayırseverlerimiz hep elimizden tuttu. Öncelikle hayırseverlerimizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. En büyük hayırseverimiz Büyükşehir sağ olsun.? diye konuştu.

Toplam 6 okulu ve 8 camiyi Talas´a kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Palancıoğlu şunları söyledi:

?Büyükşehir Belediyemiz ve hayırseverlerimizle Talas´a rekor sayıda okul, cami ve sağlık ocağı kazandırdık. 8 Camimizin temelini attık. İlkbahar ile birlikte tugay ve Başakpınar arasındaki 4 km´lik yolun asfaltını da yapacağız. Hizmetlerimiz hızla devam ediyor. Bugün 6. camimizi açıyoruz. Bu camide Başakpınar Cami Yaptırma Derneği´nin büyük desteği oldu. Kendilerine,  hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun. Burada nice güzel hizmetleri yapmak nasip olsun. İnşallah yeni neslin iyi yetişmesine vesile olur. Cemaati bol bir cami olsun inşallah.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor