TALAS´TA 2016 YILI PROJELER TOPLANTISI

TALAS´TA 2016 YILI PROJELER TOPLANTISI

Talas Belediyesi´nin 2016 yılı için yaptığı ve yapmayı planladığı projeler masaya yatırıldı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu başkanlığındaki toplantı tarihi Feyzioğlu Konağı´nda gerçekleşti. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Palancıoğlu, gelecek yıl için planlanan projeleri istişare ederek belirlediklerini söyledi. Başkan Palancıoğlu, Talas´ı geleceğe taşıyacak önemli projeleri peyderpey hayata geçmeye başladığını hatırlatarak, "Hepsini tek tek tamamlayacağız. Tarihi ilçemiz, modern görüntüsüyle ve projeleriyle Kayseri´nin cazibe merkezi özelliğini koruyacaktır. Her alanda ilçemize katkı sağlayacak projelerimizi planladık" dedi.
Başkan Palancıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "2016 yılında yapacağımız projelerle ilgili Etüt Projeler Müdürümüz Furkan Bey bilgilendirme yapacak. Şuana kadar tasarımını yaptığımız, çalışmasının bir kısmını gerçekleştirdiğimiz projeler ve bundan sonraki yapacağımız projelerle ilgili durum analizine bakacağız. 2016 yılındaki projeleri şimdiden planlayarak ilkbaharla birlikte çalışmalara hız vereceğiz. Tabi 2016 yılı bütçesine uygun olarak projelerimizi planlıyoruz. Hangi projeye ne kadar bütçe kullanacağız, yeni ilave kaynaklar nasıl temin edebiliriz bunları çalışacağız. Hangi projelerimizi gelecek yıla planlayacağız, hangilerini diğer yıllarda hayata geçireceğiz bunu istişare edeceğiz. Bundan sonra her birimin yapacağı projeleri toplantılarla detaylı inceleyeceğiz."
Başkan Palancıoğlu, birim müdürlerinin belediyenin yaptığı bütün faaliyetleri sık sık paylaşmasıyla personelin çalışmaları daha iyi sahipleneceğini sözlerine ekledi. Kurum Bülteni



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor