TALAS`IN YETİMLERİNE ERKEN BAYRAM

TALAS`IN YETİMLERİNE ERKEN BAYRAM

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kurban Bayramı`na sayılı günler kala Talas`ta yaşayan yetimlere kucak açtı, hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

Bir restoranda düzenlenen programa Başkan Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, başkan yardımcıları, yetimler ve yakınları katıldı. Okula gitme çağında olmayandan liseye gidenlere kadar geniş yaş grubundaki yetimlerle buluşan Başkan Palancıoğlu, misafirleriyle tek tek yakından ilgilendi. Samimi gerçekleşen buluşmada Başkan Palancıoğlu yetimlerin kimini öperek sevdi, kiminin de fotoğraf çekinme isteğini yerine getirdi.

            Başkan Palancıoğlu, yetimlerin inancımızda ayrı bir yerlerinin olduğunu belirterek, "Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır" hadisini hatırlattı. Baba sevgisi ve şefkat duygusunu tadamayan çocuklara babalık eden Başkan Palancıoğlu, "Kurban Bayramı`ndan önce sizlerle bir araya gelip bayramınızı kutlamak istedik. İnşallah bundan sonra da sizlerle sık sık birlikte olacağız. Herhangi bir ihtiyacınız olduğunda bana ulaşmanız yeterli, elimizden gelen yardımı yapacağız." dedi. Başkan Palancıoğlu yetim çocuklarla bayramdan sonra Kadir Has Stadı`nı gezme sözü verdi.

            Yetim aileleri adına konuşan ve iki yetimi bulunan Cebir Mahalle Muhtarı Mithat Kocamaz, kendilerini unutmayan Başkan Palancıoğlu`na teşekkür ederek, "Yetimlerimizi unutmadınız, bayram hediyesi verdiniz. Allah da size yardım eylesin, çalışmalarınızda başarılar nasip eylesin" diye konuştu. Bir başka yetim annesi de Başkan Palancıoğlu`na çocuklara kucak açıp sahip çıkması nedeniyle şükranlarını sunduğunu ifade etti.  

            Program Başkan Palancıoğlu ve eşinin yetimlere hediye çeki, iaşe paketi ve bayram çikolatası vermesinin ardından birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı