TALAS´I DAHA İLERİYE TAŞIYACAK

TALAS´I DAHA İLERİYE TAŞIYACAK

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri Şube Başkanlığıtarafından Cumhur İttifakı Ak Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın onuruna istişare toplantısı yapıldı.

Yalçın´ı uzun yıllardır tanıdıklarını ve çok sevdiklerini ifade eden Konfederasyonun İl başkanı Çelik, "Mustafa başkanımızın Talas´ı çok daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz" dedi.

HAK-İŞ tarafından Asude restorantta düzenlenen istişare toplantısına, Ak Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın,HAK- İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet- İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ile yönetim kurulu üyeleri, ÖZ Sağlık-İş Sendikası İl Başkanı Emre Kocaman, Öz Taşıma ?İş il başkanı Ahmet Özdemir ve Ulaşım A.Ş´de çalışan halk otobüsü şoförleri katıldı.

Çiğ köfte ikramının da yapıldığı programda konfederasyon ve sendika üyeleri, Mustafa Yalçın´a yoğun ilgi gösterdi. Burada konuşan HAK- IŞ İl Başkanı Serhat Çelik, "Mustafa Başkanımıza, her zaman için zor görevler verildi. Kendisi hiçbir zaman iç göreve talip olmadı ama ona hep önemli görevler verildi. Kendisi gerçekten HAK-İŞ dostudur. Mustafa Yalçının teşkilatlanmamızda çok büyük katkısı var. Sayın başkanımızın Talası çok daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Sendika üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın ise, "Biz çok alışkın değiliz resmi konuşmalara, hepimiz kardeşiz. Biz bir aileyiz. Maşallah herkes genç dinamik. Sizleri, yıllardır tanıyorum. Kurumsallaşmak, kurumsallaştırmak çok önemlidir. Biz bir araya gelerek kurumsallaşmayı sağladık. Sizin hakkınız neyse aynı gemide yaşıyoruz vermeye çalıştık. Şoförler güneşi uyandıran adamlardır. Çünkü güneş doğmadan yola düşüyorlar. Belediye personeli olmak, belediye adına iş yapmak önemli bir şeydir. Desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı