Talasgücü’nde lig mesaisi yeniden başladı

Talasgücü’nde lig mesaisi yeniden başladı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Talasgücü Belediyespor, lig mesaisine yeniden başladı. Sarı-lacivertli ekip, çalışmalarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Bölgesel Amatör Lig’e de ara verilmişti. İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de 3 takım temsil ediyor. 

Bölgesel Amatör Lig için Türkiye Futbol Federasyonu, maç takvimini açıkladı ve takımlar çalışmalara başladı. İlimiz temsilcilerinden olan ve sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Talasgücü Belediyespor da, Pazartesi günü kulüp tesislerinden toplandı ve yeniden çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli ekip, maç haftasına kadar günlerini çift antrenman ile tamamlayacak. Temsilcimiz, şimdiye kadar çıktığı 15 karşılaşmada 10 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Sarı-lacivertli ekip, 35 puanla 2.sırada yer alıyor.

Açıklamalarda bulunan Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan, şöyle dedi: “Öncelikle Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bildiğiniz üzere depremin ardından liglere ara verilmişti. Lig takvimi yeniden belli olunca, hafta başı itibariyle yeniden çalışmalara başladık. Takımımız, kaldığı yerden şampiyonluk yoluna devam edecek.”

Haber: Şevket Tekin   



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı