TALASGÜCÜ SEZONU AÇTI

TALASGÜCÜ SEZONU AÇTI

SARI-LACİVERTLİ EKİP, İLK ANTRENMANINI YAPTI

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kayseri Talasgücü Belediyespor, yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı. Şampiyonluk hedefi ile yolan çıkan sarı-lacivertli ekibin ilk antrenmanını Onur Başkan ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da takip etti.

Kayseri’nin Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden olan Talasgücü Belediyespor, yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenör Halil Aslan nezaretinde ilk çalışmayı gerçekleştiren sarı lacivertli ekip, başarılı bir sezon geçirmenin planı içerisinde.

Sarı-lacivertli ekip, yeni sezonda Türkiye 3.Ligi’ne yükselebilmenin mücadelesini verecek. Kulüp tesislerinde yapılan ilk antrenmanı Onursal Başkan ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da takip etti.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Halil Aslan, şöyle dedi: “Yeni sezonun ilk antrenmanını yapıyoruz. Yeni sezon için hedefimiz, şampiyonluk. 3.Lig’de yer almak için mücadele edeceğiz. Mustafa Yalçın başkanımızın destekleri ile yeni tesislerimiz yapıldı. Şampiyonluk için ilk önce tesis şart demiştik. Bu tesis durumu da başkanımız sayesinde çözüldü. 8 yeni transfer yaptık ve 22 kişilik bir kadromuz var. İnşallah şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Pandemiden dolayı çok kimseyi sezon açılışımıza davet edemedik. Buruk bir sezon açılışı yaptık. Hedefimiz varken, gönül isterdi ki herkes burada olsun. Tüm spor camiası davet edelim, ama vakaların artışı nedeniyle böyle başlayabildik. Hedefimiz, 3.Lig’de olmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız.”

Onursal Başkan Mustafa Yalçın ise şunları kaydetti: “Bizleri sezon açılışında yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Talasgücü Belediyespor, yeni sezonun ilk antrenmanını yapıyor. Sağlıklı bir sezonun ardından şampiyonluk diliyorum. Bu vesile ile de hedefimizi de açıklamış olduk. Bu yıl BAL’dan 3.Lig’e çıkmak için kolları sıvadık. Bütün futbolcularımızı buna göre transfer ettik. Hocamız, oyuncularımız ve biz şampiyonluk için şartlandık. Kısmet olursa bunu başaracağız. Geride kalan sezonda koyduğumuz hedefi tutturduk. Bu yıl da artık şampiyonluk bizim olmazsa olmazımızdır. Eskiden Güreş Eğitim Merkezi olan tesisleri de Talasgücü’ne verdik. Burada çok güzel bir tesis oluştu. İçinde bulunduğumuz sahamız da güzel. Fiziki imkanları sağlamak bize oynamak ve başarmakta futbolcularımıza kalıyor. Bütün futbol camiamızı davet etmek isterdik, ancak korona süreci ile davet edemedik. İnşallah sağlıkla güzel başarılara imza atarız.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer

Kayseri kulüpleri şampiyonaya damga vurdu