TALAS´DA BAYRAMLAŞMA

TALAS´DA BAYRAMLAŞMA

TALAS BELEDİYE BAŞKANI YALÇIN: ?SEÇİM BİTTİ, ARTIK HİZMET ZAMANI?

Talas Belediyesince tertiplenen bayramlaşma töreninde ilçe sakinleri bir araya gelip bayramın coşkusunu paylaştılar? Törende ilçe sakinlerine hitap eden Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ?Seçim bitti, artık hizmet zamanı? Bir Mustafa beyin bıraktığı yerden diğer Mustafa Bey hizmetleri sürdürecek? Dualarınızı bizden eksik etmeyin? şeklinde konuştu?

Talas Belediyesince tertiplenen ve Osmanlı Evi´nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde ilçe sakinleri bir araya gelip bayramın coşkusunu paylaştılar? Etkinliğe Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Temuçin, Ak Parti Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici, Mhp Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut belediye personeli ve ilçe sakinleri iştirak etti?

Bayramlaşma etkinliğinde katılımcılara seslenen Belediye Başkanı Mustafa Yalçın dolu dolu geçen ramazan ayının ardınan ulaşılan bayramın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayıp, Pençe harekatına katılan Mehmetçiklerimizin bayramını tebrik ederek başladığı konuşmasının devamında ?Seçim bitti, artık hizmet zamanı? Bir Mustafa beyin bıraktığı yerden diğer Mustafa bey hizmetleri sürdürecek? Dualarınızı bizden eksik etmeyin? değerlendirmesinde bulundu?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´da Talas´ın havasının başka olduğunu kaydederek ?Talas´ın kendine has bir yüzü oluştu. Kayseri´ye katkı koyan, yükünü omuzlayan mükemmel bir şehir haline geldi. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. Mustafa Yalçın başkanımızın yılların başkanı gibi kabul görmesini de sevinçle karşılıyorum. Çünkü yıllardır Kayseri´ye hizmet eden ve bunu Van´daki hizmetleriyle taçlandıran son derece isabetli bir seçim yaptığımızı bir kez daha belirtiyorum.Türkiye, her yönüyle normalleşme sürecini devam ettirecek. Özellikle başka PKK, FETÖ, DEAŞ gibi terör örgütleri olmak üzere hepsinin inşallah sonlanacağı bir Türkiye´ye doğru gidiyoruz. Özgürlükler alanlarının daha da genişleyeceği bir Türkiye´ye doğru gidiyoruz. Ekonomisiyle, siyasetiyle, sosyal alanlarıyla toplumun bütün katmanlarına dokunan bu yapıyı inşallah hep birlikte gerçekleştirmiş olacağız. Bu ahenge katkılarından dolayı MHP ve AK Parti ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Talas bizim örnek gösterdiğimiz bir ilçemiz.? İfadesini kullandı?

Konuşmaların ardından sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bayramlaşıldı.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da