TALAS’A MİLLET BAHÇESİ VE 3 YENİ OKUL

TALAS’A MİLLET BAHÇESİ VE 3 YENİ OKUL

PROTOKOL, VALİLİKDE DÜZENLENEN TÖREN İLE İMZALANDI

Talas ilçemizde bulunan İl Jandarma Komutanlığımıza ait 100 bin m² alana yapılacak olan Millet Bahçesi ve 3 okulun yapımına ilişkin protokol, Valilikde düzenlenen tören ile imzalandı.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şehmus Günaydın’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın katıldı.

Vali Günaydın, törende yaptığı konuşmada, Talas ilçemizde bulunan İl Jandarma Komutanlığımızın bulunduğu alanın bir kısmının Millet Bahçesi ve eğitim binaları olarak faaliyetlerini devam ettirebilmeleri için protokol imzalayacaklarını ifade ederek, “Öncelikle bu geniş alanda ilimizin ihtiyaç duyduğu eğitim konusunda 3 tane daha okul protokolüne imza atmış olacağız. İlimizin eğitim konusundaki ihtiyaçlarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu ihtiyacın giderilmesi için bu alanda yapacağımız 3 okulunda ilimizde tekli eğitime geçme noktasında çok önemli katkısı olacağına inanıyorum. Burada yapılacak millet bahçesi ile de bölgenin oradaki ihtiyacını da karşılamış olacağız.” dedi.

Bu hizmetlerin ilimize kazandırılmasında emeği geçen Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Jandarma Genel Komutanımıza, İl Jandarma Komutanımıza ve Talas Belediye Başkanımıza teşekkür eden Vali Günaydın, “ Eğitim alanında yapılacak 3 okulun temelini hemen atıp inşallah 2023’te kendimize hedef olarak belirlediğimiz tekli eğitime geçme anlamında da önemli bir hizmeti gerçekleştirmiş oluruz.” diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, “ İlçemize hem Millet Bahçesi hem de 3 yeni okul kazandıracakları için mutlu olduklarını ifade ederek, başta Sayın İçişleri Bakanımız, Jandarma Genel Komutanımız ve Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise, İlimiz ve Talas ilçemiz adına bugün çok mutlu olduğunu ifade ederek, “ Bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği olan Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Jandarma Genel Komutanımıza ve Sayın Valimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, Talas ilçesi Kiçiköy Mahallesi’nde 100 bin m² alana yapılacak olan Millet Bahçesi ve 3 yeni okulun yapımına ilişkin protokol, Vali Günaydın, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından imzalandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"