TALAS’A BİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ DAHA

TALAS’A BİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ DAHA

HAYIRSEVER ÜNAL SAĞIROĞLU İLE PROTOKOL İMZALANDI

Vali Şehmus Günaydın, Talas ilçesi Mevlana Mahallesi’ne yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin yapımını üstelenen hayırsever Ünal Sağıroğlu ile protokol imzaladı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Günaydın’ın yanı sıra Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ile hayırseverlerimiz Ünal Sağıroğlu ve Mustafa Sağıroğlu katıldı.

Vali Günaydın imza töreninde yaptığı konuşmada, “Aile Sağlığı Merkezimiz Mevlana Mahallemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak çok önemli bir yatırım. Eğitim, sağlık ve birçok alanda hayırseverlerimizin yardımıyla önemli işlere hep beraber imza attık. Bu da bunlardan bir tanesi. Emeği geçen başta hayırseverimiz Ünal Bey ve Mustafa Bey’e, Talas Belediye Başkanımıza, Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise “Bu hayır işi 81 bin nüfuslu Mevlana Mahallemizin ortasında yapılacak bir sağlık ocağı. Her zaman için buna ihtiyaç vardı. Yapımı aşamasında elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Hayırsever Ünal Sağıroğlu yıllardır böyle bir hayır işinin akıllarından geçtiğini ifade ederek, “Bu projenin yapımında emeği geçen başta Valimiz Şehmus Günaydın olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Günaydın, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ile hayırsever Ünal Sağıroğlu, Aile Sağlığı Merkezi'nin yapımına ilişkin protokolü imzaladılar.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"