TALAS MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

TALAS MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

Talas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kadın meclisi tarafından organize edilen meslek edindirme ve beceri eğitimleri 9 branşta hizmet veriyor. 9 yıldan bu yana eğitimlerin aralıksız sürdüğünü belirten Talas Belediye Başkanı Rifat

Talas Belediyesi Nevin Akyurt, Sadıka Ana, Başakpınar, Kuruköprü kadın kültür merkezi, Uluğbey ve Mavera bilgi evlerinde 9 branşta toplam 17 kursta meslek edindirme ve beceri eğitimleri veriliyor. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, açılan meslek edindirme kurslarına katılımın oldukça fazla olduğunu belirterek talep edilen tüm branşlarda eğitim verildiğini söyledi.

 9 yıldır bu eğitimlerin aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Yıldırım, "bu gün itibariyle 7 merkezimizde 9 ayrı branşta verdiğimiz 17 eğitimden toplamda 332 kadınımız yararlanmaktadır" dedi.           

                Kadın kültür merkezlerine müracaat ederek açılması istenilen tüm eğitim faaliyetlerini değerlendirerek kursların açıldığını vurgulayan Başkan Rifat Yıldırım, "Kadın meclisimiz gönüllük esasına dayalı olarak özveri ile bu faaliyeti sürdürmektedir. Pozitif bir ayrımcılıkla yürüttüğümüz bu faaliyetlere katkı sağlayan  tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Bilgisayar, ingilizce, diksiyon, okuma yazma, aşçılık, örgü, kurdela nakışı, kuaförlük ve mefruşat eğitimlerine katılan kadınlar kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı teşekkür ettiklerini belirterek hem güzel vakit geçirdiklerini hem de meslek sahibi olduklarını dile getirdiler.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti